Roze donderdag..?

Het is de dag van de roze bandjes, met een lach op  hun gezicht doen ook de mannen deze om hun pols.

Waar is de stand van het Quiltersgilde vraagt een mevrouw ? De hele kerk staat vol met Quiltersgilde, mevrouw.

De tweede dag was heerlijk druk. Om tien uur gaan de deuren open en meteen staan de eerste bezoekers binnen. De bezoekers komen in golven binnen. Even heel druk, even rustiger en dan weer druk….. Maar erg gezellig.

Wat wil je ook met zulke lekkere  roze taartjes voor bij de koffie. Daar wil iedereen toch een dagje uit mee beginnen ?

De informatiestand verkoopt de catalogus,  veel kaarten en er worden ook weer veel pakketjes uit gegeven. Nieuwe leden melden zich aan, ook zij willen graag zo’n pakketje.

Er komen twee toeristen om de kerk te bezichtigen. Een quilttentoonstelling ? Ja u kunt de kerk in als u een kaartje koopt. Een uur later komen ze even vertellen dat het zeer de moeite waard was.

Bibliotheek

De bibliotheek is een oase van rust. Mensen kunnen er even gaan zitten en genieten van mooie boeken, even een praatje maken of met elkaar in discussie gaan over Modern Quilting.
Er ligt een meneer op de grond. Moe ? Nee, hij fotografeert het prachtige plafond. Zijn vrouw bladert ondertussen heerlijk in de boeken en geniet op haar manier.

Quiltnieuws

Vandaag veel complimenten ontvangen, over het mooie blad. Over de mooie tentoonstelling, zo gevarieerd, er is zo veel te zien. Er zijn mensen om 10 uur binnen gekomen, die om kwart voor vijf vertrokken. Iedere minuut genoten van de tentoonstelling van Alkmaar. Tussendoor even naar buiten om daar te lunchen. Hoewel dat niet nodig is, er is een goed restaurant met lekkernijen in de kerk.
Bij Quiltnieuws zijn veel briefjes binnengekomen voor de verkiezing van de mooiste quilt. Veel quilts hebben een stem, want iedereen heeft een eigen keus. Drie quilts springen er na 2 dagen uit.

 

 

 

Nieuwe leden

Ook in Alkmaar kunnen we verschillende nieuwe leden begroeten.  Welkom voor alle nieuwe leden.

 

Moeie voeten maar genoten van een volle gezellige dag, tot morgen…

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *