Regiodagen najaar 2019: geheel verzorgde quiltdag

Regiodagen najaar 2019: geheel verzorgde quiltdag

Maandag 19 augustus 2019

De regiodagen najaar 2019 komen er weer aan. Wie er nog nooit naar een regiodag is geweest moet dat toch een keer proberen. Het is een quiltfeestje dat een dag duurt en je ontmoet er allemaal gelijkgestemden. Niemand vindt het raar dat je stofjes aait, nog een paar projecten hebt liggen die afgemaakt moeten worden of je je vakantie zo uitzoekt dat je langs een quiltwinkel komt. Dat vinden ze allemaal heel normaal.

Voor de regiodagen die dit najaar plaatsvinden kun je je nog inschrijven via deze link.  Je inschrijving is pas definitief als je betaald hebt. Ruim een week voorafgaand aan de dag krijg je informatie over wat je allemaal mee moet brengen.

Een van de leuke programmapunten is de ‘show & tell’. Veel mooie werkstukken heb ik al langs zien komen op de regiodagen die ik bezocht heb. Wat zijn onze leden toch getalenteerd! Maar ook als je niets te showen hebt ben je van harte welkom. Schrijf je in voor een regiodag bij jou in de buurt of ga eens met een groep quiltvriendinnen naar een dag een beetje verder weg. Mag allemaal, iedereen is overal van harte welkom.

Tijdens de regiodag Utrecht bekijken deelnemers de resultaten van de vorige regiodag.

Aanmeldformulier voor de regiodagen najaar 2019

LET OP: de regiodagen in Groningen en Gelderland – Oost vinden plaats op een nieuwe lokatie!!

Ik ga me nu gauw even opgeven! Jij ook?

Rose-Anne de Haan


Comments

comments

X