QUIP DAY zaterdag 16 juni

QuipDay in Vught

QUIP DAY zaterdag 16 juni

Al een aantal jaren wordt er in de hele wereld gewerkt aan het onder de aandacht brengen van onze prachtige hobby, door het organiseren van QUIP DAY.  Door middel van evenementen georganiseerd door winkels, quiltgroepen en individuen wordt aan het winkelende publiek uitgelegd wat quilten en patchworken precies is. Vaak trekt je al de aandacht van de voorbijgangers als je naald en draad in je hand hebt. Nog maar weinig mensen en vooral jongelui weten hoe ze een knoop aan moeten zetten. Vooral omdat dit niet meer op school onderwezen wordt.

Zaterdag 16 juni

 

Dit jaar valt QUIP DAY (= Quilt In Public Day) op zaterdag 16 juni. Het is een wereldwijd evenement, georganiseerd om quilten onder de aandacht van het publiek te brengen.

QUIP day 2017 in Noorwegen

Afgelopen zomer was ik in Noorwegen op QUIP DAY. Daar aan de kust met harde wind had ik niet zo veel bijkicks, maar wilde wel even op de foto. Al  was het maar om bewijs te hebben dat ik meegedaan had met QUIP DAY.

Als je het woord QUIP DAY googled dan krijg je verschillende hits. Onder andere onze buurgildes uit Belgie en Duitsland hebben er iets over op hun website staan.

Belgie

Duitsland

Laat ons weten wat er bij jou in de buurt georganiseerd wordt en dan maken wij wat extra publiciteit. Laten we proberen er samen een groots en gezellig evenement van te maken!!

Deel je informatie via onze Facebook groep QuiltersgildeBEE of stuur een email

Dat is tenslotte het doel van QUIP Day: meer bekendheid geven aan patchwork en quilten.

Veel plezier op 16 juni, ik zit dan op een camping in zuid-Frankrijk denk ik. Quiltwerkje mee!!

Rose-Anne


Comments

comments

X