Quiltnieuws 138 komt er aan; rectificaties en meer

Cover Quiltnieuws 138

Quiltnieuws 138 komt er aan; rectificaties en meer

3 december 2018.

Quiltnieuws 138 van december 2018 komt er aan. Of misschien heb je hem al ? Dat nummer met die prachtige blauw-witte quilt op de cover.
Bij de eerste leden is het blad afgelopen vrijdag in de bus gedaan. Bij anderen komt Quiltnieuws 138 deze week.  Onze buitenlandse leden moeten langer wachten. Om iedereen al vast een inkijkje te gunnen, geven we hier een overzicht van actueel nieuws uit Quiltnieuws dat vanaf nu ook op onze website te vinden is.

Actueel nieuws

Allereerst staan de regiodagen van het voorjaar 2019 op de site. Iedereen kan hier het overzicht vinden en zich aanmelden. Dit is allemaal te vinden achter de eerste grote foto. Gewoon even op de foto klikken.

overzicht en link naar regiodagen

Achter de tweede grote foto op de website staat alle actuele informatie over de Tentoonstelling voor Miniatuurquilts in april 2019.

Link naar alle informatie over de Miniatuurquilts

Achter de derde grote foto kun je de inhoudsopgave van Quiltnieuws 138 vinden, maar we verraden  nog niets over de vele mooie foto’s die je in het blad zult vinden.

Link naar inhoud Quiltnieuws 138

Uitdagingen; pak jij ze op ?

Nieuw zijn ook  de volgende drie uitdagingen:

Textielfestival Leiden in 2020; geef je op voor een inspiratieproject in een van de Leidse musea.

Van Inspiratie tot ontwerp ; een 4 daagse cursus om te komen tot eigen ontwerpen.

Een oproep voor de vacature in de Commissie voor de Tentoonstelling voor Miniatuurquilts

Rectificaties

Het schrijven van het blad begint altijd 3 maanden van te voren. Kleine wijzigingen zijn nog wel mogelijk tussen de proefdrukken door, maar het grootste deel van het blad ligt al lang van te voren klaar. Zo kan het gebeuren dat er dingen in staan die ondertussen niet meer kloppen. Dit keer hebben we daar 2 voorbeelden van die we hierbij willen rectificeren.

Op bladzijde 3 staat een belangrijk bericht over de contributie voor 2019. Dit bericht  is bedoeld voor mensen die een factuur hebben ontvangen. Alle leden die automatisch betalen hoeven zich hierover niet te buigen.

Rectificatie QN 138 factuur

Tot onze spijt staat door een storing het 16-cijferige betalingskenmerk niet op de nota voor de contributie 2019. Er staat wel een 2- of, 3- of 4- of, 5-cijferig nummer op . Dit nummer kan je vermelden. Let wel: bij internetbankieren dit nummer invullen bij omschrijving en NIET bij betalingskenmerk.
De betaling wordt dan toch correct verwerkt.

 

Op bladzijde 52 staat een hele grote advertentie van Punt 74 in Nieuw Buinen. Ook deze inhoud klopt niet. De organisatie heeft andere beslissingen genomen. De winkel is al gesloten en heeft nog 1 x een uitverkoop van haar voorraad. Zie hier het bericht dat Punt 74 zelf heeft geplaatst.

rectificatie Punt 74

Op woensdag 19 december gaan ze nog 1 keer open en zijn er kortingen van 50 % op alle resterende quiltstoffen. De winkel is deze dag open op gebruikelijke openingstijden: 13.00 uur – 17.00 uur.

Veel plezier met de verrassingen die Quiltnieuws 138 je nog te bieden heeft.

 

 

 


Comments

comments

X