STEEKPROEVERIJ aanmelden voor de live bijeenkomst op de Algemene Tentoonstelling

De lessen in onze STEEKPROEVERIJ zijn afgelopen. Die waren in januari 2023. Veel mensen zijn nog lekker bezig met experimenteren en proeven maken. Helemaal goed! De Facebookgroep blijft nog bestaan zodat jullie door kunnen gaan met het delen van ervaringen en het laten zien van wat je hebt gemaakt. De samenvattingen van de lessen blijven beschikbaar in de Facebookgroep (kijk onder Bestanden).

Zoals bij de start is aangekondigd, is er een ‘Eindopdracht’ die je kunt maken en laten zien op de Algemene Tentoonstelling eind augustus in Nijkerk.

______________________________________________________________

EINDOPDRACHTEN BEKIJKEN OP DE ATT

We willen jullie ‘Eindopdrachten’ en ook jullie Proeven graag bij elkaar laten zien op één dag.

Op zaterdag 26 augustus is daar een aparte hoek voor ingericht op de tentoonstelling. Cherilyn komt dan langs (om 11 uur en 14 uur) om te praten over alle ervaringen en ontdekkingen, verrassende ideeën, mogelijkheden en creatieve oplossingen en zo. Leuk als er veel mensen langskomen, of het nou is om te kijken of om je werk te laten zien of allebei! Misschien inspireert het je om daarna weer nieuwe werkstukken te maken en misschien leer je er ook gezellige collega’s kennen. Wie weet wat voor leuks daar nog uit voortkomt!

Op de dagen ervoor (23 t/m 25 augustus) willen we in die hoek graag STEEKPROEVERIJ– werk van groepen ophangen. Wil jouw groep daaraan meedoen neem dan contact op met Cora Piena.

_______________________________________________________________

AANMELDEN VAN JE WERKEN

Als je op 26 augustus je eindwerkstuk en/of je proeven van de STEEKPROEVERIJ meebrengt is er een depot waar we ze kunnen bewaren terwijl jij naar de andere tentoonstellingen, workshops en winkels gaat kijken. We hangen de werken op de afgesproken tijden op en dan kun je lekker praten met Cherilyn Martin en de andere Proevers. Aan het eind van de dag haal je je werken dan weer op bij het depot. Het is wel belangrijk dat je je naam en adresgegevens aan de achterkant op je werk zet. Dat kan best met zo’n Hema-etiket of zo. Het gaat er gewoon om dat we je eindwerkstuk of proeven weer goed terug kunnen vinden.

Het is nodig om je aan te melden zodat we een idee hebben van het aantal werken dat we moeten ophangen en bewaren (bewaakt, er zit iemand bij) en het aantal bezoekers dat graag met Cherilyn wil praten. Aanmelden kan tot en met 20 augustus.

Het aanmeldformulier vind je HIER.

Als je de Eindopdracht terug wilt lezen dan kun je die HIER downloaden.