Oproepen om mee te doen

tweede webmaster

Oproepen om mee te doen

Wie houdt er niet van uitdagingen ? Quilters zeker  wel. Ieder nieuwe quilt is immers een nieuwe uitdaging. En daar gaat dit bericht over. Op de website van het Quiltersgilde hebben we iets toegevoegd. Namelijk de rubriek oproepen.

Wat bedoelen we met Oproepen?


Alle oproepen om een quilt te maken voor een tentoonstelling worden onder dit kopje geplaatst.

Dus de oproep voor quiltjes voor de Tentoonstelling voor Miniatuurquilts kun je hier vinden.  En ook de oproep voor het nieuwe thema voor de Algemene Tentoonstelling van volgend jaar september. Maar ook andere inschrijvingen of buitenlandse oproepen zullen we hier plaatsen. Voor zover we daar over geïnformeerd worden .
Een maand terug was er een blogbericht met de  eerste link voor deze rubriek; ‘Keep your eye on the Planet’ . Het bericht van onze gastblogger Marijke van Welzen
Op deze plek kun je dus ook altijd terug  vinden tot wanneer je kunt inzenden, wat de “eisen” zijn. Met een link naar het aanmeldformulier.

Waar vind je deze oproepen om mee te doen ?

De oproepen vind je op onze HOME pagina in de rechterzijbalk, net onder de Agenda van die maand

uitleg oproepen

 

Als je op de melding klikt, dan krijg je de details van de uitdaging te lezen.

 

 

 

 

 

Ook NIEUW zijn 2 formulieren  om nieuwe aanmeldingen in te sturen voor onze digitale agenda. Een formulier voor tentoonstellingen en een formulier voor oproepen om mee te doen. En deze  uitleg en de formulieren kun je altijd terug vinden onder het kopje Agenda; dan klikken op het woordje Agenda in het wit.
 

 


Comments

comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Pin It on Pinterest

Shares
X