Meedoen ?? Oproepen om mee te doen

Meedoen ?? Oproepen om mee te doen

Wie houdt er niet van uitdagingen ? Quilters zeker  wel. Ieder nieuwe quilt is immers een nieuwe uitdaging. En daar gaat dit bericht over. Op de website van het Quiltersgilde hebben we iets toegevoegd. Namelijk de rubriek meedoen ?

Wat bedoelen we met Meedoen ?


Alle oproepen om een quilt te maken voor een tentoonstelling worden onder dit kopje geplaatst.

Dus de oproep voor quiltjes voor de Tentoonstelling voor Miniatuurquilts kun je hier vinden.  En ook de oproep voor het nieuwe thema voor de Algemene Tentoonstelling van volgend jaar september. Maar ook andere inschrijvingen of buitenlandse oproepen zullen we hier plaatsen. Voor zover we daar over geïnformeerd worden .
Een maand terug was er een blogbericht met de  eerste link voor deze rubriek; ‘Keep your eye on the Planet’ . Het bericht van onze gastblogger Marijke van Welzen
Op deze plek kun je dus ook altijd terug  vinden tot wanneer je kunt inzenden, wat de “eisen” zijn. Met een link naar het aanmeldformulier.

Waar vind je deze oproepen om mee te doen ?

Om het makkelijk te maken : op 2 plaatsen.
De eerste is het makkelijkst  te vinden. De uitdaging staat vanaf de melding tot de tijd van inleveren  in het rijtje van Evenementen. En dat is in de rechterzijbalk van onze website.  Kijk hier

Als je op de melding klikt, dan krijg je de details van de uitdaging te lezen. 

 

De tweede plek zit wat meer verstopt, maar daar zie je alle oproepen op een rij. Daar kun je niet afgeleid worden door alle leuke tentoonstellingen. Dan hebben we het over de kop van onze website bovenin onder het tabblad AGENDA.  Kijk hier

Daar zie je het rijtje

  • Eigen Evenementen ( exposities van het Quiltersgilde en beurzen waar we aanwezig zijn)
  • Externe Evenementen ( bij ons aangemelde exposities en beurzen )
  • Buitenlandse Evenementen ( bij ons aangemeld)
  • Meedoen ?  , door hier op te klikken krijg je alle oproepen voor quilts te zien . En als je dan op de uitdaging klikt krijg je alle details te lezen.

 

 

Ook NIEUW zijn 2 formulieren  om nieuwe aanmeldingen in te sturen voor onze digitale agenda. Een formulier voor tentoonstellingen en een formulier voor oproepen om mee te doen. En deze  uitleg en de formulieren kun je altijd terug vinden onder het kopje Agenda; dan klikken op het woordje Agenda in het wit.
 

 


Comments

comments

Pin It on Pinterest

Shares
X