OPEN DAG THE QUILT COTTAGE – WINTERSWIJK

OPEN DAG THE QUILT COTTAGE – WINTERSWIJK

5 juni.

De Quilt CottageOp woensdag 3 juli is het in Winterswijk weer een walhalla voor alle quilt-liefhebbers. Dan houdt The Quilt Cottage haar jaarlijkse open dag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Vele bekende en minder bekende gezichten zoals Gerlinde Dahlhaus, Jeannette Evers, Jacqueline Verhaar, Marijke Hoek en Heleni van Til zullen hun workshops presenteren. Het aanbod voor het najaar is weer divers zoals Boro, Weddingring, Appliqueren, Atarashii, APC kaartjes, touwmandjes maken en nog heel veel meer. Iedereen kan vragen stellen, voorbeelden bekijken en zich natuurlijk vast opgeven voor de workshops.
logo Quilt Cottage Winterswijk

Daarnaast zal QB fabrics een aantal producten van ODIF demonstreren. Het product wordt steeds bekender in Nederland, maar nog veel quiltsters weten nog niet wat er allemaal mogelijk is met deze producten. De meesten van u zijn vast bekend met de spuitlijm (bastingspray), maar wist u dat er ook spays bestaan om uw quilt te beschermen tegen UV-straling en spatwater? Of dat er een coating bestaat die uw stoffen water afstotend maken? Ideaal voor als u bijvoorbeeld toilettasjes wilt maken.

FacebookpaginaDiverse leuke aanbiedingen mogen op zo’n open dag niet missen, houdt u daarvoor de Facebookpagina van The Quilt Cottage (@thequiltcottagewinterswijk) in de gaten. Natuurlijk zorgen de dames van de gezelligste quiltwinkel met het grootste assortiment quiltstoffen ook voor een hapje en een drankje. Zo maken we er met zijn allen een super gezellige dag van.
Quilt Cottage Winterswijk

Parkeren kunt u bij ons achter de winkel of op de parkeerplaats achter de PLUS-supermarkt.

tot ziens op 3 juli,

Tamara Overkamp


Comments

comments

X