Op weg naar Deventer – 1

het pontje naar Deventer

Op weg naar Deventer – 1

Op het pontje bij Deventer

Vorige week zagen wij, wachtend op het pontje vanaf De Worp, de contouren van de stad Deventer aan de horizon. Deventer de stad die dit jaar 1250 jaar bestaat en waar wij als Quiltersgilde het voorrecht hebben ons 35 jarig bestaan te vieren.
Van 6 tot en met 9 september 2018 zullen vele quilters en quiltliefhebbers het oude stadscentrum vullen en de tentoonstelling in de Lebuinuskerk bezoeken.

Het belooft ook dit jaar weer een bijzondere tentoonstelling te worden. Regelmatig zullen wij u, de commissie Algemene Tentoonstelling, verslag doen van de voorbereidingen die in volle gang zijn gezet.

Vrijwilligers

De eerste bijeenkomst van de vrijwilligers die de werkgroepen  vormen is achter de rug. Vol enthousiasme storten zij zich weer op de werkzaamheden die vooraf en straks tijdens de tentoonstelling moeten worden verricht. Ook deze keer veel oudgedienden van vorige
tentoonstellingen in Deventer maar ook enkele nieuwelingen die er zin in hebben hun steentje bij te dragen.

Meld je quilt aan

Het Quiltersgilde kan niet zonder de vele vrijwilligers die deze tentoonstelling mogelijk maken, M A A R ook niet zonder onze leden, want zonder jullie quilts is er geen tentoonstelling.

De tentoonstelling is over vijf maanden, maar de aanmelding van de quilts loopt nog tot uiterlijk 6 mei a.s. en dat zijn nog 5 weken of wel 35 d a g e n! Dus dames en heren de hoogste tijd om het aanmeldingsformulier in te vullen, foto’s te maken en in te sturen. (De quilt hoeft nog niet helemaal af te zijn dus de tunnel, de afsluitbies, de hoes, het etiket, quiltwerk enz. kun je ook later afmaken).

Het aanmeldingsformulier kun je HIER downloaden.

Beschrijving etiket, tunnel en hoes zijn HIER  te lezen.

De aanmeldingen met foto’s kunnen gezonden worden aan de Tentoonstellingscommissie:
Gerrrie Schoonebeek, A.v.d.Horststraat 156, 3752 VR Bunschoten (06-28640622)
Gerty van Oene, Voornestraat 16, 1825 PN Alkmaar (06-12550523).

 

Gerty van Oene


Comments

comments

X