Nieuwe zomeractiviteit : Rijtjes verzamelen

Nieuwe zomeractiviteit : Rijtjes verzamelen

Ga op vakantie en …… verzamel rijtjes
Ook dit jaar zijn er weer meerdere Nederlandse quiltwinkels die mee doen aan ‘Rijtje voor Rijtje’ of ook wel ‘ROW BY ROW Experience’.
Een actie overgewaaid uit Amerika.

Het thema van dit jaar is ‘’On the Go!’’. Deelnemende winkels bieden  een patroon aan,  wat bij dit thema past. Het ontworpen patroon wordt gratis verstrekt aan de klanten, die een deelnemende winkel bezoeken. Je  kunt  het patroon met je eigen stoffen maken; de winkels hebben ook passende stoffenpakketjes te koop.  De patroontjes zijn gratis beschikbaar van 21 juni tot 5  september 2017
Op deze manier zie je iets van Nederland of Europa en ben je meteen bezig met je hobby.

Benieuwd hoe de rijtjes er uit zie ? Er is een Facebookpagina met de deelnemende winkels en een voorbeeld van de patronen; HIER


 Ook kun je een pagina downloaden met voorbeelden; dat kan hier

Er is een lijst met de Europese winkels die meedoen, de lijst is in het engels, je kunt het HIER  downloaden 

Er is ook een wedstrijd aan verbonden.

Quiltliefhebbers van over de hele wereld kunnen een zomerlang naar diverse deelnemende winkels  reizen om de Row by Row patronen te verzamelen.
Om mee te doen met de wedstrijd  moeten 8 verschillende patronen verwerkt worden tot een quilt, waarin de herinneringen aan deze zomer verwerkt zijn.
De eerste persoon die een complete quilt aanmeldt bij een van de winkels die meedoen,  maakt kans op  een bundel van 25 fat quarters; de complete quilt kan aangemeld worden tussen 21 juni en 31 oktober 2017.
  

Hoe vind je de deelnemende quiltwinkels?

rowbyrowexperience.com/europe.htm en dan zie je alle Europese landen. In Nederland doen er maar liefst 18 winkels mee dit jaar

Vakantie in eigen land kan zo een dimensie meer krijgen voor de echte quiltser en kan goed in Nederland doorgebracht worden.
In andere Europese landen is het aantal beduidend minder.

 

 

 


Comments

comments

Pin It on Pinterest

Shares
X