Miniatuurquilts 2018 : Bubbels

Thema : “Bubbels”

Volgend jaar viert het Quiltersgilde haar 35 jarig bestaan, en bij een feest horen bubbels! Dat hoeven echter niet altijd champagne-bubbels te zijn… In quilts worden bubbels toegepast bij het doorpitten en als motief, maar wist je dat er ook bubbel-quilts bestaan?
Daarom is het thema voor 2018: “Bubbels”

Als je op internet gaat zoeken met de trefwoorden ‘quilts’ en ‘bubbels’ kun je  alvast wat inspiratie op doen.

Voor de tentoonstelling in Dalfsen van  maart  2017 zijn meer dan 200 quilts ingestuurd en dankzij al deze inzendingen was het een succes. Daarom roepen wij je nu op om (weer) een quiltje in te sturen, zodat we met recht kunnen zeggen dat we Knallen met Bubbels.

Data en locatie Tentoonstelling van Miniatuurquilts 2018 : Apeldoorn

Het thema voor de tentoonstelling van miniatuurquilts 2018, Bubbels, was al een tijdje bekend, maar nu hebben we ook de data én een locatie!
De tentoonstelling zal plaatsvinden op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2018 in Dok Zuid te Apeldoorn.  Openingstijden: van 10.00 tot 17.00 uur
Het adres van Dok Zuid is 1e Wormenseweg 460, 7333 GZ Apeldoorn.
Deze locatie is rolstoeltoegankelijk, uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Er zijn (gratis) parkeervoorzieningen direct voor de deur.
Op een tentoonstelling van het Quiltersgilde worden geen honden toegelaten

De tentoonstelling zal plaatsvinden op de begane grond. Hier zullen ook de inzendingen van de European Quilt Association voor het Festival of Quilts 2017 (Birmingham) te zien zijn.

Ook zullen er weer workshops gegeven worden, waarover later meer informatie op deze website en in ons verenigingsblad Quiltnieuws.

Doe je weer mee ?

Het thema van de tentoonstelling is Bubbels en wij nodigen je uit om een quilt in te sturen. De vorm van de quilt is vrij, als de omtrek maar niet meer dan 200 cm is. Kleiner mag ook! Je kunt ook een quilt buiten het thema insturen. Er is geen selectie, dus alle ingestuurde quilts zullen te zien zijn op de tentoonstelling.  Je kunt maximaal 3 quilts insturen.

Aanmelden

Je kunt de quilt samen met het aanmeldingsformulier tot 15 maart 2018 opsturen naar

Wilma Tackenkamp, Archimedeslaan 28, 1433 MG Kudelstaart.

Sluitingsdatum inzendingen: 15 maart 2018.

Een aanmeldingsformulier kun je HIER downloaden, invullen en samen met de quilt opsturen.

Maar  quiltjes kunnen ook ingeleverd worden op beurzen in de stand van het Quiltergilde en, als je toevallig in de buurt woont, ook op de opbouwdag in Dok Zuid in Apeldoorn. Stuur in dat laatste geval wel vooraf het aanmeldingsformulier naar Wilma Tackenkamp, zodat we weten hoeveel quiltjes we kunnen  gaan ophangen.

We hopen op veel inzendingen en wensen iedereen  alvast veel plezier met het maken van de miniatuur (bubbel) quilts.

Carla Zijlstra en Wilma Tackenkamp
Commissie Tentoonstelling Miniatuur quilts
MT@quiltersgilde.nl

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
X