Aart foto 2

Miniatuurquilt tentoonstelling Apeldoorn – de opbouw

Voorbereiding en opbouw

De Miniatuurquilt tentoonstelling is opgebouwd, vele handen maken licht werk, maar het is elke keer weer een hele kluif. Normaal organiseerd de regio waar de tentoonstelling plaats vind dit samen met Wilma Tackenkamp en Carla Zijlstra. Omdat de regio Gelderland-oost nieuwe regioleidsters heeft werd Gelderland-west ingeschakeld. Jacqueline Arts en ik hebben de afgelopen maanden ons best gedaan om vrijwilligers te regelen voor de taken die nodig zijn, zoals gastvrouwen, kassamedewerksters, angels en bemensing voor het quiltcafé. Dit resulteerde in iets meer dan 22 dames die zich opgaven.

Opbouw

Gistermorgen begon een groep met het opbouwen van de tentoonstelling, Maria kwam met een volle bus voorrijden en leeg geruimd, het bouwen van de schotten kon beginnen. Na de lunch kwamen er nog een paar vrijwilligers helpen en vonden de quiltjes een plek op de schotten en aan de rekken. Ook vonden de quiltjes van de EQA een eigen plek, deze zijn gebaseerd op een traditioneel blok, maar anders verwerkt. En dan komt het moment dat de bijna 200 quiltjes allemaal een plekje hebben gevonden en de ruimte een hoop kleur heeft gekregen.

tussendoor nog even appen

Feest

Vandaag begint het 3 daagse feest, we zitten klaar om je te begroeten op Dok Zuid, 1e Wormenseweg 460 te Apeldoorn. Kom dit feestje met ons meevieren en laat het quiltvirus welig tieren!

een kijkje van bovenaf

Afscheid

Na een aantal jaren blogberichten geleverd te hebben, ga ik het stokje overdragen aan een ander. Ik heb met veel plezier de blogberichten geschreven, hopelijk heeft het jullie plezier gegeven.

Vriendelijke groet, Aart.

Aart bedankt voor al je enthousiasmerende informatieve blogverhalen. En je bent gisteren gespot

Aart druk bezig met het opbouwen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.