Miniatuurquilts 2017 : Sterren

Deze tentoonstelling is gehouden in de Trefkoele in Dalfsen (regio Overijssel-Salland); van 30  maart tot en met 1 april 2017. Een mooie plaats en goed bereikbaar. was een mooie en gezellige tentoonstelling, waarop veel te zien was. De enthousiaste reacties op Facebook getuigen daarvan. In totaal 575 miniatuurquilts waren er te bewonderen.

Sterren Stralen

Er zijn tweehonderdendrie (203) quilts ingestuurd door leden van onze vereniging. De variatie is  enorm. Er waren  “sterren”-quilts te zien en algemene quilts.

 

Trots op de Nederlandse inzendingen

Groeten uit Nederland

Tijdens de tentoonstelling waren de inzendingen van de European Quilt Association ook te zien  Dit is een collectie kleine quiltjes van 35 x 30 cm. Zeventien landen hebben 16 quiltjes ingestuurd. Het thema was : Groeten uit…… En wij kunnen trots zijn op de Nederlandse inzendingen

 

 

Klimaat

Klimaat quiltjes, stoffenuitwisseling

Klimaat

En tot slot nog de quiltjes van de stof-uitwisseling( Stash Exchange) van de georganiseerd tussen Engeland, Nederland en Zwitserland. Twintig Nederlandse quilters ontvingen stoffen van een ander land. Zij voegden 4 eigen stofjes toe en maakten een quiltje met het thema “Klimaat”

 

 

 

Iedere tentoonstelling van het Quiltersgilde wordt georganiseerd door de tentoonstellingscommissie maar kan alleen gerealiseerd worden met de hulp van veel vrijwilligers uit de regio.

We mochten meer dan 800 bezoekers begroeten.
Hieronder  kun je een gedeelte van de quiltjes bekijken

Pin It on Pinterest

Shares
X