Wij gaan met onze tijd mee en zoeken daarbij versterking

Wij gaan met onze tijd mee en zoeken daarbij versterking

Het Quiltersgilde gaat met de tijd mee. Ontwikkelingen komen op ons af. Wij willen daar actief op reageren.
Wij zoeken versterking van ons team van medewerkers (ongeveer 80). We zoeken een tweede webmaster, een beeldredacteur en een kundige communicatie-adviseur.

Past een van deze 3 vacatures bij jou?  Reageer door ons te bellen of mail je reactie.

Communicatie vrijwilliger

Het Quiltersgilde is op zoek naar een vrijwilliger die ons kan helpen met het opstellen van een communicatieplan voor onze vereniging. Wij denken hier aan iemand die feeling heeft met de textielwereld en een opleiding communicatie heeft afgerond.

De manier waarop het Quiltersgilde communiceert met haar leden en niet-leden is in de afgelopen 5 jaar enorm veranderd. Was vroeger het uitgeven van Quiltnieuws (4 keer per jaar) voldoende om in contact te blijven met onze leden, nu volstaat dat niet meer.

Vooral door de opkomst van de sociale media is dat nu een heel ander verhaal. Onze vereniging is in korte tijd digitaal gegroeid. Tegenwoordig communiceren we via de website en Facebook en onze digitale nieuwsbrief. Het schrijven van blogberichten, het posten op Facebook en Twitter is nu bijna een dagelijkse taak. Gelukkig hebben we een team van vrijwilligers die ons helpen met het schrijven van berichten.

We willen graag meer structuur aanbrengen in onze verschillende communicatiekanalen en hebben daarbij graag hulp van een deskundige. Heb je belangstelling? Stuur dan je sollicitatie naar Jannie de Breuk; secretariaat@quiltersgilde.nl

Wil je eerst meer informatie over deze functie ? Neem dan contact op met Rose-Anne de Haan  tel. 06 194 295 36 of roseanne.dehaan@quiltersgilde.nl
Medewerker fotografie / beeldredacteur

In verband met het voorgenomen afscheid van onze fotograaf is het Quiltersgilde op zoek naar een opvolger met affiniteit voor quilts en textiel en gedegen kennis van fotografie.

In de afgelopen jaren heeft het werk van fotograaf zich ontwikkeld van het maken van goede foto’s voor het tijdschrift Quiltnieuws naar beheerder van beeldmateriaal voor het blad, de website en sociale media. Daarom willen we de functie uitbreiden tot beeldredacteur met een eigen inbreng in de diverse podia waar het Quiltersgilde zich presenteert.

Goede beheersing van (technische) vaardigheden m.b.t. fotografie en het kunnen werken met fotobewerkingsprogramma’s zijn een vereiste. Er is ruimte voor eigen ideeën en inbreng om de functie verder te ontwikkelen. Een ideale vrijwilligersfunctie om eventueel samen met een vriend(in) of partner aan te pakken!

Heb je belangstelling? Stuur dan je sollicitatie naar Jannie de Breuk; secretariaat@quiltersgilde.nl

Wil je eerst meer informatie over deze functie ? Neem dan contact op met Inge van Koningsveld   inge.vankoningsveld@quiltersgilde.nl  of tel. 06 198 06 844

Tweede webmaster

We zoeken een tweede webmaster. Wie wil zich actief inzetten voor het onderhouden van onze drukbezochte website. Wekelijks plaatsen wij verschillende berichten. Voor het schrijven van de blogberichten hebben wij een groep redacteuren. Het plaatsen van “berichten” gebeurt bij toerbeurt door de leden van het content-team. Binnen dit team zoeken we versterking van een tweede webmaster.
Behalve het plaatsen van berichten en bijwerken van de informatie heeft de webmaster ook tot taak tot om periodiek de website op te schonen.

Onze website is gemaakt in WordPress, kennis van dit systeem is  handig maar niet noodzakelijk. Feeling met website- werken is wel belangrijk. Het is de bedoeling dat deze persoon (na een inwerkperiode) het werk van de webmaster periodiek kan overnemen.

Heb je belangstelling? Stuur dan je sollicitatie naar Jannie de Breuk; secretariaat@quiltersgilde.nl

Wil je eerst meer informatie over deze functie ? Neem dan contact op met Liesbeth Wessels  liesbeth.wessels@quiltersgilde.nl  of tel. 06 496 00 266


Comments

comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Pin It on Pinterest

Shares
X