Meet&Greet Traditioneel Quilten

Op 10 september is het zo ver

 

Elkaar ontmoeten is het fijnste wat er is. Natuurlijk zijn er de regiodagen, maar er kwam ook vraag naar een uitgebreidere Meet&Greet Traditioneel Quilten. In lijn met de Meet&Greet dagen voor art en moderne quilters, organiseren we nu op zaterdag 10 september een Meet&Greet Traditioneel Quilten.

Op zaterdag 10 september gaan de deuren van de Schakel in Nijkerk open en ontvangen we de eerste groep van harte! We worden getrakteerd op een trunkshow door Elly Prins en Heleen Pinkster geeft een workshop met een vernieuwend patroon! Een lekkere lunch maakt deze dag helemaal af.

‘de illusie van de hexjes’ workshop door Heleen Pinkster

Overweldigende belangstelling voor deze Meet&Greet

Samen met Yvonne van der Sluijs organiseer ik deze Meet&Greet Traditioneel Quilten. Zij is een kersverse vrijwilliger en krijgt al meteen een lading aanmeldingen te verwerken. Maar ze staat haar mannetje en geniet van deze nieuwe ‘vrijwillige baan’ nu ze met pensioen is.

Omdat we vanwege de vroege datum in september niet konden wachten tot Quiltnieuws verschijnt, hebben we de aanmelding via de website al geopend. Er is al een groot aantal aanmeldingen binnen. Zelfs zo veel dat er een wachtlijst aangemaakt is. We gaan daarom een tweede Meet&Greet dag organiseren eind september of oktober. Zodra de datum vaststaat zullen we dat via de website en in een mail aan iedereen op de wachtlijst laten weten. Dus wil je daarbij zijn, meld je dan nu aan en we informeren je over de datum voor de tweede groep.

De entree voor deze geheel verzorgde dag bedraagt € 55,00. Nieuwsgierig geworden? Geef je nu op via deze link.

Heb je nog vragen? mail roseanne.dehaan@quiltersgilde.nl

Rose-Anne de Haan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.