LIJNENSPEL

LIJNENSPEL

Iedere keer willen we een thema bedenken waar iedere quilter zich in kan uitleven. De moderne , de traditionele, de eigentijdse en de art quilter, en alles daartussen in.
We proberen iets te bedenken waar iedereen mee aan het werk kan.
Voor de tentoonstelling voor Miniatuurquilts voor 2019 is het thema ;

LIJNENSPEL

De tentoonstelling zal plaatsvinden tijdens de Patchwork- en Quiltdagen in Rijswijk (De Broodfabriek, Volmerlaan 12)  van donderdag 11 april tot en met zaterdag 13 april 2019.

Als inspiratie een quiltje dat in 2018 op de tentoonstelling hing (en ook op de Algemene Tentoonstelling)

JOUW QUILT ALS BEELDMERK OP POSTER/BOEKENLEGGER ?

Voor de tentoonstelling worden ieder jaar posters en boekenleggers gedrukt. Wil  je met je quilt daarvoor in aanmerking komen?  Dan moet je quilt uiterlijk 21  augustus 2018 bij ons zijn.
Je kunt de quilt en een Aanmeldingsformulier MTT2019  opsturen naar

commissie Tentoonstelling: Archimedeslaan 28, 1433 MG Kudelstaart

De commissie selecteert een quilt uit de inzendingen.
De overige quilts moeten ingestuurd zijn enkele weken voor de tentoonstellingsdatum. Alle bijzonderheden komen binnenkort op onze website en worden gemeld in een nieuw bericht.

HOE ZIJN DE AFSPRAKEN OOK AL WEER ?

Een miniatuurquilt heeft een maximale omtrek van 200 cm. Dat kan 40 x 60 cm, of 50 x 50, het kan ook kleiner zijn. Ieder jaar wordt er een thema voor de tentoonstelling gekozen, maar je kunt ook quilts buiten het thema insturen.

De tentoonstelling wordt georganiseerd door Carla Zijlsta en Wilma Tackenkamp, in samenwerking met de regiovertegenwoordigers van de betreffende regio.

Carla Zijlstra en Wilma Tackenkamp

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Pin It on Pinterest

Shares
X