LIJNENSPEL

LIJNENSPEL

Iedere keer willen we een thema bedenken waar iedere quilter zich in kan uitleven. De moderne , de traditionele, de eigentijdse en de art quilter, en alles daartussen in.
We proberen iets te bedenken waar iedereen mee aan het werk kan.
Voor de tentoonstelling voor Miniatuurquilts voor 2019 is het thema ;

LIJNENSPEL

Wervelwind

De tentoonstelling zal plaatsvinden tijdens de Patchwork- en Quiltdagen in Rijswijk (De Broodfabriek, Volmerlaan 12)  van donderdag 11 april tot en met zaterdag 13 april 2019.
We zijn een samenwerking aangegaan met de Patchwork-en Quiltdagen in Rijswijk, tickets voor deze tentoonstelling kun je dan ook niet bij ons kopen maar bij de Broodfabriek in Rijswijk, en e-tickets zijn HIER te bestellen.

Ondertussen is bekend welke quilt het beeldmerk van deze tentoonstelling is; deze quilt staat afgedrukt op de flyer van de Patchwork en Quiltdagen
Je kunt jouw quilt opsturen met een AANMELDINGSFORMULIER  2019   (downloaden, invullen en meesturen):

commissie Tentoonstelling: Archimedeslaan 28, 1433 MG Kudelstaart

Alle quilts moeten ingestuurd zijn enkele weken voor de tentoonstellingsdatum. Alle bijzonderheden komen binnenkort op onze website en worden gemeld in een nieuw bericht.

HOE ZIJN DE AFSPRAKEN OOK AL WEER ?

Een miniatuurquilt heeft een maximale omtrek van 200 cm. Dat kan 40 x 60 cm, of 50 x 50, het kan ook kleiner zijn. Ieder jaar wordt er een thema voor de tentoonstelling gekozen, maar je kunt ook quilts buiten het thema insturen.

De tentoonstelling wordt georganiseerd door Carla Zijlsta en Wilma Tackenkamp, in samenwerking met de regiovertegenwoordigers van de betreffende regio.

2019 RijswijkCarla Zijlstra en Wilma Tackenkamp

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Pin It on Pinterest

Shares
X