Het leven na Quilten Speciaal 13, deel 6

Het leven na Quilten Speciaal 13, deel 6

Atelierroute

En weer ben ik een nieuwe ervaring rijker, de eerste atelierroute zit er op.
Ik had het allemaal heel goed gepland, maar door omstandigheden moest er de laatste week nog even heel hard worden gewerkt. Het tuinhuisje moest worden schoongemaakt en omgetoverd tot atelier. Een aantal werkstukken waren nog niet klaar en het erf had ook nog een opknap beurt nodig.
Op zaterdagavond was het nog even stressen. De uitleg bij de nieuwe werkstukken moest ik nog maken en natuurlijk was de inkt in de printer op en nog erger, de inspiratie was ver te zoeken.

Atelier route

En toen was het zover

Uiteindelijk was ik best wel tevreden met het resultaat. Met beperkte middelen een kleine mini tentoonstelling met veel nieuw werk, maar natuurlijk ook wat ouder werk. Ik vond het reuze spannend of de bezoekers het mooi zouden vinden. En  nog veel spannender, zouden er wel bezoekers komen?

Gelukkig had ik beide Pinksterdagen niet te klagen  over de belangstelling. Het was bijzonder leuk om de bezoekers te ontvangen en te vertellen over het werk. Extra leuk was het dat er ook zo veel mannen geïnteresseerd waren en vaak ook zagen wat ik met mijn werk wil uitdrukken.

 

 

 En toen waren de twee dagen zo maar voorbij

Vandaag zit ik een beetje niets te doen, een beetje na te genieten en merk ik dat ik toch wel reuze moe ben.

 

 Wat heb ik geleerd

Dat ik voor een solo expositie veel meer werk nodig heb dat staat als een paal boven water. Wat betreft de planning, die kan nog zo mooi zijn, maar er kan zomaar iets tussen komen en dan kom je toch weer in tijdnood. Dus voor de voorbereiding moet veel meer tijd worden uitgetrokken.

 

Hartelijke groet van een nog steeds lerende Jo


Comments

comments

Pin It on Pinterest

Shares
X