Ledendag 7 september (1); workshops – Uilen en Applicatie

workshop-uil-en-applicatie

Ledendag 7 september (1); workshops – Uilen en Applicatie

4 juni.

De Ledendag

Op 7 september 2019 organiseert het Quiltersgilde een speciale dag voor haar leden met workshops, lezingen, demonstraties en ruimte voor ontmoeting en inspiratie. De dag begint om 10.00 uur en vindt plaats in De Schakel, Oranjelaan 10 te Nijkerk. Op enkele minuten loopafstand van het treinstation en dichtbij een grote parkeergarage en het centrum.
Zowel ’s morgens als ’s middags vinden er workshops en lezingen plaats waarvoor je kunt inschrijven. Tussen de middag wordt een uitgebreide lunch geserveerd en doorlopend vinden demonstraties plaats en zijn de drie winkels geopend:  en wel Carol Cox uit Utrecht, Quiltshop Leur uit Etten Leur en Wilma Karels uit Ede.

We willen graag dat iedereen naar huis gaat met  een hoofd boordevol ideeën en herinneringen aan de leuke ontmoetingen met mede quilters.

Vandaag extra aandacht voor twee workshops, gegeven door medewerkers van het Quiltersgilde.

De Uilenworkshop door Gerda de Jong

Zij is bekend van haar bijdrages aan Quiltnieuws. En dan vooral de kleine werkjes die er altijd in staan. Zeer creatief heeft ze voor deze dag een uilenworkshop voorbereid. In een uur maak je een vrolijke uil die niet zal misstaan op een mooie tak of in een krans. Leuk voor in je eigen huis of ook heel leuk als cadeautje.

Uiltje - Gerda de Jong

 

Een Applicatie-workshop door Diana Koorn, een van onze regiovertegenwoordigers.

Een belangrijke workshop voor degene die de Mysteriequilt van 2019 maken. Het laatste deel wordt een applicatie. Nog even de fijne kneepjes onder de knie krijgen ?


Maak je de mysteriequilt niet? Als je wilt leren appliceren ben je van harte welkom.

De snelle [of nieuwsgierige] leden onder ons kunnen alvast beginnen aan het vierde deel van de mysterie 2019 onder begeleiding van Diana Koorn. Wat het precies is verklappen we uiteraard nog niet. De eerste 3 delen zijn dan al verschenen in Quiltnieuws en deel 4 komt pas in december uit. Maar op deze dag wordt er al een tipje van de sluier opgelicht van het laatste deel.

 

 

Opgeven voor deze dag kun je via deze link. Kom met je quilt vriendinnen en maak er samen een gezellige dag van!

Tot ziens op 7 september !

Rose-Anne de Haan


Comments

comments

X