Ledendag 7 september (2); moderne Stitchery en blokken versnijden

uitgelichte foto

Ledendag 7 september (2); moderne Stitchery en blokken versnijden

10 juni.

DE LEDENDAG

Op 7 september 2019 organiseert het Quiltersgilde een speciale dag voor haar leden met workshops, lezingen, demonstraties en ruimte voor ontmoeting en inspiratie. De dag begint om 10.00 uur en vindt plaats in De Schakel, Oranjelaan 10 te Nijkerk. Op enkele minuten loopafstand van het treinstation en dichtbij een grote parkeergarage en het centrum.
Zowel ’s morgens als ’s middags vinden er workshops en lezingen plaats waarvoor je kunt inschrijven. Tussen de middag wordt een uitgebreide lunch geserveerd en doorlopend vinden demonstraties plaats en zijn de drie winkels geopend: en wel Carol Cox uit Utrecht, Quiltshop Leur uit Etten Leur en Wilma Karels uit Ede.

We willen graag dat iedereen naar huis gaat met een hoofd boordevol ideeën en herinneringen aan de leuke ontmoetingen met mede quilters.

Deze keer extra aandacht voor twee workshops gegeven door Richarda de Rooij en Maria Broers.

Stitchery

Vind je het ook zo leuk om af en toe wat [vrij] borduurwerk, ofwel stitchery, in je quilts te verwerken? Onder begeleiding van Richarda de Rooij maak je een schilderijtje dat je in een kleine borduurring kunt spannen of verwerken in een quilt.

Richarda de Rooij publiceert ook regelmatig nieuwe ideeën met het project De Nieuwe Wending Uitdaging.

 

Methode Bente Birk

Methode Bente Birk, ofwel blokken versnijden. Maria Broers van quiltwinkel Carol Cox is een grote fan van deze techniek. En wil dit graag met jullie delen. Ze leert je alles over de mogelijkheden met deze techniek om bijzondere blokken te maken.

Methode Bente Birk door Maria Broers

 

Benieuwd naar het programma van die dag en meteen opgeven voor deze dag kun je via deze link.

Kom met je quilt vriendinnen en maak er samen een gezellige dag van!

tot ziens op 7 september !

Rose-Anne de Haan


Comments

comments

X