Ledendag 7 september (3); Foundation Piecing en Sashiko

Ledendag 7 september (3); Foundation Piecing en Sashiko

17 juni.


Op 7 september 2019 organiseert het Quiltersgilde een speciale dag voor haar leden met workshops, lezingen, demonstraties en ruimte voor ontmoeting en inspiratie. De dag begint om 10.00 uur en vindt plaats in De Schakel, Oranjelaan 10 te Nijkerk. Op enkele minuten loopafstand van het treinstation en dichtbij een grote parkeergarage en het centrum.

Zowel ’s morgens als ’s middags vinden er workshops en lezingen plaats waarvoor je kunt inschrijven. Tussen de middag wordt een uitgebreide lunch geserveerd en doorlopend vinden demonstraties plaats en zijn de drie winkels geopend: en wel Carol Cox uit Utrecht, Quiltshop Leur uit Etten Leur en Wilma Karels uit Ede.


We willen graag dat iedereen naar huis gaat met een hoofd boordevol ideeën en herinneringen aan de leuke ontmoetingen met mede quilters.

Deze keer extra aandacht voor twee workshops namelijk Foundation Piecing en Sashiko


Foundation Piecing door Heleen Pinkster

Heleen Pinkster heeft zo haar eigen methode om elke afbeelding om te zetten in een foundation piecing patroon. Speciaal voor deze dag ontwierp zij een uniek patroon voor de workshop. Echt een toepasselijk patroon voor deze dag die in het teken staat van ‘ontmoeting’.
Hier kun je meer lezen over haar werk.

 

Sashiko door Marij Fouchier

Marij Fouchier is een hele bekende lesgeefster bij Quiltshop Leur. Op deze dag leert Marij je de fijne kneepjes van deze veelzijdige techniek die steeds meer mensen beginnen te ontdekken.
Klik HIER om meer te lezen over deze techniek.Opgeven voor deze dag kun je via deze link. Kom met je quilt vriendinnen en maak er samen een gezellige dag van!

Tot ziens op 7 september

 

Rose-Anne de Haan


Comments

comments

X