Ledendag 7 september 2019 (4); de trunkshow van Betty Prins en Irma Eskes

ledendag 7 september

Ledendag 7 september 2019 (4); de trunkshow van Betty Prins en Irma Eskes

19 juni.

De Ledendag

Op 7 september 2019 organiseert het Quiltersgilde een speciale dag voor haar leden met workshops, lezingen, demonstraties en ruimte voor ontmoeting en inspiratie. De dag begint om 10.00 uur en vindt plaats in De Schakel, Oranjelaan 10 te Nijkerk.
Op enkele minuten loopafstand van het treinstation en dichtbij een grote parkeergarage en het centrum. Zowel ’s morgens als ’s middags vinden er workshops en lezingen plaats waarvoor je kunt inschrijven. Tussen de middag wordt een uitgebreide lunch geserveerd en doorlopend vinden demonstraties plaats en zijn er drie winkels aanwezig.

We willen graag dat iedereen naar huis gaat met  een hoofd boordevol ideeën en herinneringen aan de leuke ontmoetingen met mede quilters.

Vandaag extra aandacht voor de trunkshows van 2 bekende Nederlandse quilters.

De trunkshow van Betty Prins

Velen van jullie zullen haar wel kennen of zeker wel haar quilts. Haar prachtige werkstukken zijn zeker de moeite waard om te zien. Betty vertelt over haar werk en laat haar mooiste quilts aan jullie zien.  Al heel wat jaren maakt Betty quilts. De meeste zijn kleurrijk en zonnig en geïnspireerd op antique quilts. Door haar eigen stofkeuze, worden het haar quilts, herkenbaar aan hun kleur! Ze verheugt zich erop haar quilts te laten zien!

Bettie Prins- trunkshow

 

Trunkshow van Irma Eskes met scraps

Een uitdaging om mooie quilts mee te maken! Gewoon de restanten uit je lappenmand op een geweldig leuke manier verwerken. Jazeker, dat kan. Irma weet er alles van en ze heeft al heel wat dames aangestoken met het scrapvirus. Irma wil u graag meenemen in die wereld van SCRAPS. Laat je inspireren door haar!

Irma Eskes, trunkshow
Er zijn door de jaren heen prachtige eigentijdse scrapquilts gerealiseerd. Die neemt ze mee als voorbeelden. Ze heeft ook verschillende antieke Amerikaanse scrapquilts uit de prachtige collectie van Rob & Marianne Polak voor je om te bewonderen. Stuk voor stuk indrukwekkend samengesteld en erg mooi.

Mogelijk is deze lezing een inspiratiebron en raak je ook in de ban van het werken met SCRAPS zoals Irma en veel dames uit haar quiltgroepen.

 

Opgeven voor deze dag kun je via deze link. Kom met je quilt vriendinnen en maak er samen een gezellige dag van!

 

Rose-Anne de Haan


Comments

comments

X