Goed begin van het nieuwe jaar: “leden werven leden” actie

Goed begin van het nieuwe jaar: “leden werven leden” actie

We beginnen 2017 met kadootjes weg te geven in de “leden werven leden” actie. En kadootjes weggeven is net zo leuk als kadootjes ontvangen toch?

 

En kijk hier eens, een Moda blikje met een super schattig mini charmpack!! Dat wil iedereen toch kado krijgen?

 

En dat kan dus met onze “leden werven leden” actie 2017. Wat moet je hiervoor doen? Jij als Quiltersgilde lid hebt vast wel een vriendin of vriend die ook quilt, maar nog geen lid is van het Quiltersgilde. Overtuig hem of haar om ook lid te worden. Hier vind je het formulier waar je alle gegevens in kunt laten vullen door het nieuwe lid. FORMULIER

 

Voor de duidelijkheid: de charmpacks zijn niet allemaal hetzelfde, we hebben verschillende stoffenseries ingekocht. De blikjes zien er allemaal wel uit zoals op de foto.

En als je inspiratie nodig hebt voor het gebruik van deze mini schoonheden kijk dan eens op de pagina van Moda.

 

De leden van het Quiltersgilde zijn onze beste ambassadeurs. Zij weten als geen andere hoe leuk, zinvol en gezellig het is om lid te zijn van de grootste textielvereniging van Nederland!

 

Alvast dank voor jullie hulp bij de lancering van de “leden werven leden” actie. Laten we er met z’n allen een geweldig jaar voor alle quilters van maken!!

 

 


Comments

comments

Pin It on Pinterest

Shares
X