Iriscreatief In Borne

Hoe het is begonnen


De passie voor stof, naald en draad is de oorsprong van Iriscreatief in Borne.

We zijn begonnen met een webwinkel en voorraad op een slaapkamer en nu, een jaar later, zijn we een volwaardig quiltatelier geworden met een collectie stoffen en accessoires,  die up-to-date gehouden wordt door een team van 5 personen.

Volgens Twents gebruik staat gastvrijheid bij Iriscreatief op de eerste plaats. We verwelkomen u met een kopje koffie of thee en daarna kan men in alle rust de snoepwinkel van stoffen ingaan en vrijblijvend rondkijken.
Iriscreatief1

Ons aanbod


Daarnaast hebben we een constant aanbod van cursussen en workshops.
We bieden elk jaar een twee-maandelijks BOM project aan. Dat houdt in dat we eens in de twee maanden bij elkaar komen voor een Blok van de Maand-quilt.  Onze klanten hebben op die manier kosten en tijd gespreid over twee maanden. Daarnaast hebben we onze vaste Bee,  een inloopochtend, een hexagonnenavond en een borduurmiddag. En natuurlijk plannen we geregeld een leuke workshop in voor bijv. herfst of kerst.

We hebben een website (www.iriscreatief.nl), u kunt ons blog lezen en we hebben een FaceBookpagina Atelier Iriscreatief.  Daar kunt u volgen wat er zoal gebeurt bij Iriscreatief.

Over Borne


Borne ligt in het oosten van Nederland in het Twentse landschap.
Het is een heel gezellig dorp met een mooie oude dorspkern (“Oud Borne”). Op winkelgebied is er veel te beleven, iedereen zal er iets van zijn gading vinden. Parkeren is gratis.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zaterdag  10.00 uur  tot 17.00 uur.

We zullen u graag begroeten in onze gezellige winkel!

Quiltatelier Iriscreatieflogo Iriscreatief

Vedergras 74

7623 EZ Borne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *