Inzending tot 7 mei 2017 voor de Algemene Tentoonstelling Alkmaar

Inzending tot 7 mei 2017 voor de Algemene Tentoonstelling Alkmaar

Na het grote succes van de Tentoonstelling Miniatuurquilts  2017 in Dalfsen staat het volgende grote evenement op de agenda.

De Algemene Tentoonstelling Alkmaar 2017 vindt plaats in de Grote Kerk in Alkmaar ook wel de Laurentiuskerk.
Van 6 tot en met 10 september. Omdat deze kerk niet meer alleen erediensten wordt gebruikt,  maar voor evenementen van diverse aard is de naam algemener geworden. Er staat nog wel in een van de zijkapellen een beeld van de H. Laurentius.

 

titel: Japanese Cherryblossom gemaakt door Jacqueline Bouma.

Wie vormen de commissie Algemene Tentoonstelling?

De quilttentoonstelling vindt hier al enige jaren plaats, onder andere in 2009 en 2013. Voor Gerrie Schoonebeek is het de 2e keer dat zij de organisatie verzorgt in Alkmaar en voor mij, Gerty van Oene, de allereerste keer. Wel heb ik als vrijwilligster in de werkgroepen de vorige keren een steentje mogen bijdragen en weet dus dat er heel wat bij komt te kijken.

 

Het leukste vind ik, dat deze quilttentoonstelling ingericht wordt met werk van de leden van het Quiltersgilde. Zonder de leden is er geen tentoonstelling, maar met een vereniging die bestaat uit zo’n 11.000 leden, moet er wel veel interessants te zien zijn. Op de regiodagen tijdens de “show and tell” wordt zoveel mooi werk aan de aanwezigen getoond en niet te vergeten wat er dagelijks op de weblog van het Quiltersgilde voorbijkomt. Om je vingers bij af te likken. Dat willen wij graag laten zien aan alle bezoekers die naar Alkmaar komen.

Kun jij daaraan mee doen?

Ja!!!  Als beginner of als (ver)gevorderde quiltster/quilter met een quilt in traditionele of eigentijdse stijl, art-quilt of modern-quilt alles kan.

 

Inzending komen binnen!

De maximale maat per quilt is 250 x 250 cm en de quilt mag in omtrek niet kleiner dan 300 cm zijn.

 

Uiterste inzend datum 7 mei

Zoek in je kast een quilt die (bijna) af is, maak er 2 foto’s van. Vul het formulier in dat je kunt vinden op www.quiltersgilde.nl . Stuur vervolgens dit alles op naar een van de onderstaande adressen voor 7 mei 2017.

Gerty van Oene


Comments

comments

Pin It on Pinterest

Shares
X