Modern Quilten Marjolein den Oudsten

Het is zover…… Quiltnieuws 137 komt er aan

Binnenkort valt het septembernummer van Quiltnieuws, Quiltnieuws 137,  bij de leden op de mat. Misschien heb je het vrijdag al ontvangen?
Het is een mooi ‘herfstig’ nummer geworden. Na de hitte van de zomermaanden zijn we wellicht toe aan een vooruitblik op het komende seizoen maar dan nog wel lekker buiten met een aangenaam briesje en een zonnetje.

Wat is er te lezen in Quiltnieuws 137


De redactie heeft zich weer ingezet met artikelen voor elk wat wils; een mooi portret over Betteke Boele, een verslag van het Quiltfestival Groningen, het seizoen herfst en hoe dat quilters inspireerde, het 3e deel van de mysterie, veel vaste rubrieken en een moderne Dresden Plate.
Nieuwsgierig geworden naar de inhoudsopgave ? Lees HIER meer daarover

Mysterie 2018 blok 12

 

bijlage Algemene Tentoonstelling in Deventer


Ook ontbreekt de traditionele bijlage over de Algemene Tentoonstelling in Deventer niet. Daarin veel informatie over wat er allemaal te doen is in Deventer als wij daar zijn van 6 tot en met 9 september.


Een klein foutje is daarin geslopen en wel het adres van de kerk: niet Grote Markt 42 maar Grote Kerkhof 42 is de juiste aanduiding. Maar met zijn hoge toren, zichtbaar van af alle kanten zul je het ongetwijfeld (weer) makkelijk vinden.

Komend vanaf de overkant met de pont of vanaf het station, er is ook onderweg veel te zien en beleven.

Graag tot ziens in Deventer en tot die tijd lekker genieten van Quiltnieuws 137.

 

Inge van Koningsveld, hoofdredacteur Quiltnieuws

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *