Heel Holland bakt- oproep in Quiltnieuws

boek: Heel Holland bakt

Heel Holland bakt- oproep in Quiltnieuws

Weet je het nog? De oproep in Quiltnieuws:

“Leden van het Quiltersgilde worden opgeroepen om tijdens de Algemene Tentoonstelling in Deventer blokken in te leveren met daarop ‘bakgerelateerde’ onderwerpen. Dat kunnen taartjes zijn, bakspullen, spreuken enz. Laat je inspireren om een leuk blok te maken van 25 x 25 cm plus naadtoeslag. Alle technieken zijn toegestaan, patchen, appliqueren, stitchery, foundation piecing enz. of combinaties van technieken. Let op: het gaat om alleen blokken, dus zonder vulling en achterkant.

Iedereen die een blok inlevert maakt kans om het boek Heel Holland Bakt Mee seizoen 5 te winnen. Noteer daarom achterop het blok je naam en lidnummer in de naadtoeslag.”

winnend blok

En het boek gaat naar….

Een aantal leden heeft aan de oproep gehoor gegeven en een blok ingeleverd. Uit de inzendingen is die van mevrouw Peeters uit Venlo als winnaar getrokken. De vier taartjes met de spreuk ‘Wij vieren, vieren mee’ is een creatieve invulling van de oproep.
Zij heeft het boek Heel Holland bakt seizoen 5 toegestuurd gekregen. Wij wensen haar veel bakplezier én kijkplezier voor het volgende seizoen waarvan het boek alweer in de winkels ligt. Niet gewonnen? Dan misschien een tip voor Sint of Kerstman 😉

 

Bakery

Houdt Quiltnieuws in de gaten voor de oproep van blokken om in te leveren op de 36e Algemene Tentoonstelling van Patchwork en Quilts in 2019.

 

Inge van Koningsveld, Hoofdredacteur Quiltnieuws


Comments

comments

Pin It on Pinterest

Shares
X