Handwerkbeurs Zwolle

Handwerkbeurs Zwolle

28 januari 2019.

Demonstraties

Tijdens de Handwerkbeurs in Zwolle van donderdag 14 tot en met zondag 17 februari 2019 zijn er bij de stand van het Quiltersgilde dagelijks wisselende doorlopende demonstraties van allerlei technieken. Ons standnummer is 233 aan workshopplein 6. Er staan tafels en stoelen klaar om even te komen zitten om wat uitleg te krijgen of misschien kun je wel even iets uitproberen! En als je gewoon even wilt komen zitten voor een kletspraatje kan dat natuurlijk ook.


Donderdag 14 februari: Gerda Hoogland gaat met de hand appliqueren. Zij kan daar van alles over vertellen. Op de takken van de boom komen allerlei verschillende figuurtjes te zitten.

Vrijdag 15 februari: Marijke Pieterman maakt landschapjes van stukjes stof. Misschien liggen er wel een paar lapjes waar je wat mee kunt spelen onder leiding van Marijke.


Zaterdag 16 februari: Suze Termaat en Liesbeth Wessels gaan aan de slag met water oplosbaar vlies. Kijk met verbazing toe wat er allemaal mogelijk is met wat verschillende draden en garens. Zo kun je je eigen stoffen een accent geven en worden ze heel persoonlijk. Je kunt er zelfs 3-dimensionaal mee vormen.Zondag 17 februari: Dinie Koenjer gaat de paperpiecing techniek demonstreren. Een fijne methode om lekker precies te werken en scherpe punten te naaien.
Quiltjes inleveren Tentoonstelling van Miniatuurquilts

Zoals jullie al van ons gewend zijn is het weer mogelijk om je quiltje voor de Tentoonstelling van Miniatuurquilts in te leveren in de stand van het Quiltersgilde tijdens de beurs. Vergeet niet het formulier in te vullen en samen met de quilt af te geven. Per quilt moet er 1 formulier ingevuld worden!

Ledenwerfactie 2019

Ja, jullie lezen het goed: dit jaar hebben we een ledenwerfactie waar bestaande en nieuwe leden van kunnen profiteren! Dit jaar krijgt elk nieuw lid een patronen/stoffenpakketje van ons als welkomstgeschenk. Maar als je een vriendin of vriend lid maakt en je bent zelf lid van het Quiltersgilde krijg jij dat cadeautje ook!
We nemen deze pakketjes mee naar Zwolle en we hopen daar veel nieuwe leden in te kunnen schrijven. Ga je samen naar de beurs en is een van jullie nog geen lid? Probeer diegene dan over te halen en profiteer beiden van deze ledenwerfactie!
Tot ziens in Zwolle!

Rose-Anne de Haan


Comments

comments

X