Feestje voor textielliefhebbers: Handwerkbeurs Zwolle

aanmelding agenda Handwerkbeurs Zwolle

Feestje voor textielliefhebbers: Handwerkbeurs Zwolle

Er zijn verschillende beurzen door het jaar heen waar het Quiltersgilde met een stand aanwezig is. En daar is de Handwerkbeurs Zwolle er een van. Een jaarlijks feestje: 4 dagen lang genieten van allerlei materialen, workshops, demonstraties. En natuurlijk lekker shoppen! Echt een must voor de textielliefhebber.

‘the place to be’


Ben je een quiltster, een haakster, borduur je of maak je dingen met vilt? Zwolle is ‘the place to be’ van donderdag 15 februari tot en met zondag 18 februari.

aanmelding agenda Handwerkbeurs Zwolle

Het Quiltersgilde staat in stand nummer 131. Kom gezellig langs om bij te kletsen, informatie te vragen over onze activiteiten.
We kunnen je natuurlijk ook alles vertellen over het lidmaatschap van het Quiltersgilde. Hier vind je daar alvast meer informatie over.

Tentoonstelling van Miniatuurquilts


Tijdens de beurs kun je zelfs bij ons  je quiltje voor de Tentoonstelling van Miniatuurquilts inleveren! En dat is handig toch? Stop het quiltje in een enveloppe, zodat we het veilig in de stand kunnen bewaren. Wel even denken aan het invullen van het inschrijfformulier!


Tot ziens in Zwolle


Comments

comments

Pin It on Pinterest

Shares
X