Een hartelijk Hallo! aan alle Moderne Quilters!

Een hartelijk Hallo! aan alle Moderne Quilters!

Welkom

Er hebben zich inmiddels ruim 80 Moderne Quilters bij ons aangemeld, die nu allemaal lid zijn van het Quiltersgilde Modern Quilt Guild. Hallo aan al deze quilters.
Een prachtig aantal en het worden er vast meer!  Met je lidmaatschap ben je direct lid van het Modern Quilt Guild  en heb je toegang tot alle informatie. En dat is heel wat. Ik hoop dat jullie er goed gebruik van zullen maken. Ik vind zelf vooral de filmpjes erg leuk.  In onze bibliotheek zijn inmiddels ook aardig wat boeken over modern quilten te vinden. Leen ze alsjeblieft. Ze zijn ervoor.

Challenge

We willen graag meedoen als Quiltersgilde MQG  met de Quiltcon Charity Quilt Challenge.
Het thema is Modern Traditionalisme. De bedoeling is een eigen interpretatie te geven van een traditioneel blok of traditioneel quilt ontwerp. Het kleuren palet is gegeven. Daar kunnen we een keuze uit maken en zelf stoffen in passende kleuren aan toevoegen. De quilt moet eind december af zijn.
We werken als groep samen en maken een quilt voor een goed doel. Je kunt je hiervoor opgeven door een mailtje te sturen aan marina.britodecampos@quiltersgilde.nl  Ik ben benieuwd.

Wil je aanmelden voor het Quiltersgilde MQG  ? Ga dan naar www.quiltersgilde.nl/modern-quilting

Vlak voordat ik aan dit bericht begon, viel de Simply Moderne van Quiltmania op de mat.
Ik heb het even vluchtig doorgebladerd en er staan toch prachtige dingen in!

Groet, Marina.


Comments

comments

X