Algemene Tentoonstelling 2020 in Nijkerk : Ontmoeting

16 maart 2020

 

Dit jaar gaat het gelukkig weer gebeuren; een grootse tentoonstelling voor en door de leden van het Quiltersgilde. We hebben veel ruimte om te exposeren, dus hopen we op veel aanmeldingen. Het thema voor de komende Algemene Tentoonstelling is ‘Ontmoeting’. Het evenement vindt plaats in de royale evenementenlocatie van Hart van Holland te Nijkerk van woensdag 26 tot en met zaterdag 29 augustus 2020.

De tentoonstellingsweek valt nog in de schoolvakantie van de regio Midden-NL dus we zijn voorbereid op bezoek van kinderen. (Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang) Speciaal voor hen wordt een activiteit ontwikkeld, zodat ook zij een leuke dag hebben. Voor de vaders, moeders en grootouders is er uiteraard ook van alles te doen en te bekijken. Quilts van leden, gasttentoonstellingen, veel winkels, een ‘craftlab’ waar kennis kan worden genomen van [nieuwe] technieken en materialen, demonstraties en natuurlijk zijn er diverse mogelijkheden om aan te schuiven met een werkje, voor een lekkere kop koffie of lunch. En daarbij staat het elkaar ontmoeten centraal.

met dank aan Ingrid Hartgers

Wedstrijd naaimachinehoes

Nieuw dit jaar is de Wedstrijd Naaimachinehoes. Heb je een mooie hoes die gezien mag worden? Vul het aanmeldformulier in en stuur je hoes op in een grote envelop. Past de hoes niet in een envelop? Dan kan je de hoes ook [laten] brengen naar het kantoor in Nijkerk, Gildestraat 3 op woensdag 12 augustus of zaterdag 15 augustus of meegeven met de Quiltexpresse als je ook een quilt inlevert. Kijk voor details op de instructies op het aanmeldformulier.

Het aanmeldformulier voor de wedstrijd naaimachinehoes kun je hier downloaden, printen en ondertekenen.

Jouw quilt aanmelden voor de tentoonstelling?

Ieder lid mag maximaal twee quilts aanmelden voor de tentoonstelling. Één binnen het thema ‘Ontmoeting’ en één algemene quilt. Per quilt moet een aanmeldingsformulier ingevuld worden. Maximaal één van de twee aanmeldingen zal, mits geselecteerd, op de tentoonstelling komen te hangen.
Alle aanmeldingen van quilts kunnen tot uiterlijk 3 mei 2020 ingestuurd worden. Belangrijk is een goede foto te sturen, omdat de selectie gebeurt op basis van de foto’s.

Verdere bijzonderheden kun je vinden in het aanmeldformulier.
Wil je even weten hoe de regels voor inzenden zijn, kijk dan hier verder.

Het aanmeldformulier kun je hier downloaden, printen en ondertekenen.

X