Algemene Tentoonstelling 2020 in Nijkerk : Ontmoeting

01 november 2019

Één ding is duidelijk : er komt een Algemene Tentoonstelling in 2020 in Nijkerk in het Hart van Holland.

Nijkerk ligt mooi midden in het land en is bereikbaar met trein en auto.

Het gaat  gebeuren; een grootse tentoonstelling voor en door de leden van het Quiltersgilde. We hebben veel ruimte om te exposeren, dus hopen we op veel aanmeldingen. Het thema voor de komende Algemene Tentoonstelling is ‘Ontmoeting’. Het evenement vindt plaats in de royale evenementenlocatie van Hart van Holland te Nijkerk van woensdag 26 tot en met zaterdag 29 augustus 2020.

De tentoonstellingsweek valt nog in de schoolvakantie van de regio Midden-NL dus we zijn voorbereid op bezoek met kinderen. Speciaal voor hen worden enkele activiteiten ontwikkeld zodat ook zij een leuke dag hebben. Voor de vaders, moeders en grootouders is er uiteraard ook van alles te doen en te bekijken. Quilts van leden, gasttentoonstellingen, veel winkels, een ‘craftlab’ waar kennis kan worden genomen van [nieuwe] technieken en materialen, demonstraties en natuurlijk zijn er diverse mogelijkheden om aan te schuiven met een werkje, voor een lekkere kop koffie of lunch. En daarbij staat het elkaar ontmoeten centraal.

Dus we kunnen allemaal aan de slag.

Jouw quilt als beeldmerk van de tentoonstelling ?

Als je met jouw (thema)quilt mee wilt doen om beeldmerk te worden voor deze tentoonstelling, moet de quilt aangemeld zijn voor 1 februari 2020. De quilt moet dan ook klaar zijn.

Het aanmeldformulier kun je hier downloaden, printen en ondertekenen.

Jouw quilt aanmelden voor de tentoonstelling ?

Ieder lid mag maximaal twee quilts aanmelden voor de tentoonstelling. Een binnen het thema ‘Ontmoeting’ en een algemene quilt. Per quilt moet een aanmeldingsformulier ingevuld worden. Maximaal een van de twee aanmeldingen zal, mits geselecteerd, op de tentoonstelling komen hangen.
Alle aanmeldingen van quilts kunnen tot uiterlijk 3 mei 2020 ingestuurd worden. Belangrijk is een goede foto te sturen omdat de selectie gebeurt op basis van de foto’s.

Verdere bijzonderheden kun je vinden in het aanmeldingsformulier.
Wil je even weten hoe de regels voor inzenden zijn, kijk dan hier verder .

X