mei, 2019

29mei(mei 29)00:0015aug(aug 15)00:00Den Bosch- Textiel Plus Festival - Quiltwedstrijd

Testielplus Festival

Meer

Details

Van 14 tot en met 16 november 2019 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch het inspirerende Textiel Plus Festival plaats.  Voorheen bekend als Handwerk en Quiltdagen.
Om dit te vieren wordt er dit jaar voor het eerst een quiltwedstrijd georganiseerd rondom het thema FESTIVAL.

Naast deze quiltwedstrijd is er ook een Textiel Plus Wedstrijd rondom het thema : MET HART EN ZIEL: GEEF KLEUR AAN JE PASSIE!

Hoe kun je meedoen ?

Maak een quilt in traditionele, moderne of art stijl. Belangrijk is ook het verhaal achter de quilt. Hoe is het idee ontstaan, wat betekent deze quilt voor je. Voor wie is de quilt gemaakt. Geef je werk een pakkende titel en geef in ca 50 woorden een uitleg.

De quilt mag niet hoger(de lengte) zijn dan 2.30 meter. De breedte is vrij in te vullen.

Meld je aan voor 15 augustus door het downloaden van het inschrijfformulier; daarna heb je nog de tijd tot 1 oktober voor het toesturen van de foto’s en het verhaal achter de quilt.

Maak 3 foto’s van goede kwaliteit. Leg ook enkele sprekende details van de quilt vast. Stuur de foto’s voor 1 oktober 2019 op met We Transfer naar anouk@terwisse.nl

Iedereen mag mee doen, wel wordt er bij meer dan 40 aanmeldingen geselecteerd. De jury maakt een voorselectie door middel van de foto’s dus de kwaliteit van de foto’s is essentieel.
De quilt moet door jezelf of een door jou aangewezen persoon persoonlijk op het Textiel Plus Festival in Den Bosch worden afgeleverd en afgehaald !!

Kosten; er wordt een vergoeding gevraagd van € 25,00 per persoon. Deelnemers aan de wedstrijd hebben gratis toegang tot het evenement.

Meer informatie is te vinden op https://textielplusfestival.nl/ 

en daar kun je ook aanmelden voor een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

 

Tijd

Mei 29 (Woensdag) 00:00 - Augustus 15 (Donderdag) 00:00

Location

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch

X