november, 2019

14nov(nov 14)10:0016(nov 16)17:00Den Bosch - Brabanthallen- Textiel Plus Festival

Meer

Details

Van donderdag 14 t/m zaterdag 16 november 2019 ben je van harte welkom op het Textiel Plus Festival in de Brabanthallen in Den Bosch!

Het Textiel Plus Festival is een samenkomst van de Handwerk en Quiltdagen, Textiel Plus Arts & Crafts en de ViltExpo. Omdat er in 2018 zoveel nieuwe onderdelen aan de Handwerk en Quiltdagen zijn toegevoegd is de naam vanaf 2019 veranderd.

Op het Textiel Plus Festival bieden meer dan 120 standhouders een uitgebreid aanbod van materialen en benodigdheden voor breien, haken, quilten, patchwork, vilten, borduren, weven, spinnen, kantklossen en zelfmaakmode. Je kunt deelnemen aan vele interessante workshops en ook de prachtige exposities zijn een vast onderdeel.

Op de Arts & Craftsmarkt vind je de handgemaakte producten en materialen, kunst en sieraden van textiel. De ViltExpo biedt tot slot alles op gebied van vilt: in kunst, mode en interieur.

Het zorgvuldig samengestelde programma van materiaalverkoop, workshops en demonstraties in combinatie met unieke exposities van textielkunstenaars uit binnen- en buitenland, zorgt zonder twijfel voor een onvergetelijke dag!

Kijk voor het programma en een overzicht van de deelnemers t.z.t. op https://textielplusfestival.nl/. De website wordt in juli/augustus bijgewerkt met actuele informatie. In september start de ticketverkoop.

Tijd

14 (Donderdag) 10:00 - 16 (Zaterdag) 17:00

Location

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch

X