mei, 2020

22mei(mei 22)12:1103jul(jul 3)23:59Birmingham - Festival of Quilts; virtuele wedstrijd

Meer

Details

Omdat het Festival of Quilts in Birmingham dit jaar niet doorgaat heeft de organisatie iets nieuws bedacht.  Zij willen niet dat wij quilters deze happening helemaal missen, dus is er toch een wedstrijd met digitale inzending, beoordeling en expositie.

Er is nog nooit een beter moment geweest om een quilt te maken. In alle rust door de coronamaatregelen een quilt maken ! Meedoen met de wedstrijd zonder het gedoe van het opsturen via de post. ( dit is soms een barrière om mee te doen)
Het Festival of Quilts organiseert al 17 jaar Europa’s grootste quiltwedstrijd en is meestal een van de grootste showattracties van de show, met meer dan 800 inzendingen.
Dit jaar geen live show, maar wel een digitale expositie en kans op publicatie in een magazine.

WAT IS DE VIRTUELE WEDSTRIJD 2020?

Zoals gebruikelijk zijn er 12 categorieën om uit te kiezen:

Klikken op bovenstaande link geeft de omschrijving wat er onder die categorie valt. Het is heel belangrijk dat je deze definitie goed leest. Zie  eventueel de voorbeelden van eerdere winnaars die bij iedere categorie te vinden zijn.

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN ?

De  foto’s van de quilt moeten  ingestuurd zijn voor  middernacht  3 juli 2020. De exacte formulering van de regels voor deelname kun je hier vinden. Klik om je rechtermuisknop en vertaal de tekst in het Nederlands. Soms is dat door de vertaling wat krom geformuleerd maar je snapt  wel goed wat ze bedoelen.

De kosten voor deelname zijn £ 16 (£ 14 voor leden van het Quiltersgilde). Dit bedrag is per inzending verschuldigd.

MEEDOEN ?

Klik hier om mee te doen aan de Virtual Competition 2020!

 

Tijd

Mei 22 (Vrijdag) 12:11 - Juli 3 (Vrijdag) 23:59

X