Eerste werkgroep vergadering Algemene Tentoonstelling Alkmaar

Eerste werkgroep vergadering Algemene Tentoonstelling Alkmaar

Vandaag was de eerste werkgroep vergadering ter voorbereiding van de Algemene Tentoonstelling. Een groep enthousiaste vrijwilligers die allerlei zaken gaan regelen voor en tijdens de Algemene Tentoonstelling. Die vindt dit jaar in de Grote Kerk in Alkmaar plaats.

Van 6 tot en met 10 september. Zet het alvast in je agenda!!!

 

Werkgroep

De werkgroep bestaat uit enkele ouwe getrouwe en een paar nieuwe gezichten. Iedereen heeft er reuze zin in om aan de slag te gaan.

 

 

Na een uitleg van Gerrie en Gerty over de taken van de verschillende werkgroepen is er een voorlopige indeling gemaakt. Behalve de werkgroep “winkelroute” zijn vrijwel alle functies ingevuld. Dat is fijn, want dan kunnen de werkzaamheden van start gaan.

 

 

Aan het eind van de eerste werkgroep vergadering zijn we met z’n allen nog even de kerk ingelopen. Het is een prachtige ruimte die straks helemaal vol zal hangen met jullie quilts!!

Insturen kan nog tot 1 mei. Zie website.

 

Alkmaar gezellige stad

Alkmaar is een prachtige, gezellige stad. Er zijn leuke winkelstraatjes en de VVV doet straks ook mee aan het promoten van onze  Algemene Tentoonstelling. In september, tijdens de Algemene Tentoonstelling,  lopen er per dag 1000 extra bezoekers door de stad. We hopen dat het mooi weer zal zijn, maar alsjeblieft niet zo warm als in Breda!!

 

 

Als het aan de werkgroep ligt gaat het een geweldige tentoonstelling worden, dus kom allemaal kijken en stuur je quilts in!!

 

 

Vrijwilligers

Er zijn heel veel vrijwilligers nodig om de tentoonstelling te organiseren.

Het is een feest om mee te helpen, wel vermoeiend maar zeer de moeite waard!!!

Voor informatie en opgeven als vrijwilliger stuur een email naar: att@quiltersgilde.nl

 

Rose-Anne de Haan


Comments

comments

Pin It on Pinterest

Shares
X