Een vakantie verslag van een quiltster

Na een hele volle maand juni  waar ik mijn textielkunst exposeerde tijdens de atelierroute met Pinksteren en het weekend daarna het open tuinen weekend, geniet ik nu van een welverdiende (vind ik zelf) vakantie.

Even geen textiel

Tijdens deze vakantie neem ik even afstand van textiel en doe ik allemaal andere leuke dingen zoals bijvoorbeeld wat rommelen in de tuin. Van de bloemen uit mijn pluk tuintje maak ik boeketten en van de bessen, bramen en frambozen wordt er jam gemaakt. Ik zit wat rond te kijken en lees zowat alle boeken in de VakantieBieb app. Met mijn lief ga ik naar de meest prachtige uitvoeringen in de openluchttheaters in de buurt en wij maken lange fietstochten met meestal een beloning.

Denken

Met al dat relaxen maak ik mijn hoofd leeg en denk ik na over hoe ik verder ga met mijn ‘Verhalend landschap’ project en vooral hoe ga ik het volgend jaar exposeren in het kerkje van Eppenhuizen tijdens het Quiltfestival Noord Groningen. Daarom is het verhaal van Joke Hardenbol “hoe presenteer jij je werk” zo herkenbaar. Af en toe zit ik wat te prutsen met modelletjes en  binnenkort wil ik naar Groningen gaan om de maten van het kerkje in Eppenhuizen op te meten en inspiratie op te doen.

Zomerexpositie

Maar een hele lange luie zomer is ook niet helemaal mijn ding en daarom is de expositie Zusjes & Art II een leuke onderbreking.

De voorbereidingen zijn vooral gezellig en het is weer een uitdaging om het werk zo op elkaar af te stemmen dat het een afwisselende expositie wordt. Heb je zin om te komen dan ben je van harte uitgenodigd in de mooie Driekoningenkapel in Doetinchem. Kijk voor het adres en de openingstijden even op mijn website onder nieuws . Veder wens ik alle lezers een hele fijne zomer met ik hoop af en toe in de nachtelijke uren op een flinke bui voor de verschrikkelijke droge Achterhoek.

hartelijke groet,

Jo Huijsman

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *