Een historische dag voor onze vereniging

Een historische dag voor onze vereniging

Vandaag vond in Nijkerk een extra ledenvergadering plaats.

Deze was uitgeroepen om goedkeuring te krijgen van onze leden om het kantoorpand aan de Gildenstraat aan te kopen. Een historische dag voor het Quiltersgilde.

 

Via email en sociale media waren de reacties op de aankondiging alom positief. De goed onderbouwde argumentatie van Lies Havinga en Inge Schoonderwoerd heeft daar zeker aan bijgedragen. Veel leden vonden het jammer dat ze niet aanwezig konden zijn vandaag. Bijna iedere aanwezige op de vergadering had wel een machtigingsformulier bij zich!

 

Het bestuur waardeert het zeer dat de belangstelling zo groot was, daaruit blijkt de grote betrokkenheid van onze leden.

 

Wachten tot iedereen binnen is

 

Uitleg van Inge Schoonderwoerd en Lies Havinga

 

Eerst werd door Inge Schoonderwoerd en Lies Havinga nog uitgebreid ingegaan op gevolgde procedure. Uiteindelijk  heeft deze procedure geleid tot de beslissing van het bestuur om tot aankoop over te gaan.  Er werden door de aanwezigen verschillende vragen gesteld.

 

Daarna was er een korte pauze.

 

Zelfs in de pauze werden er nog vragen gesteld en beantwoord.

 

En toen was het moment daar dat we tot stemming overgingen.

 

 

 

Het bestuur van het Quiltersgilde is blij met de uitkomst van de stemming en bedankt al haar leden die op welke manier dan ook een bijdrage hebben geleverd bij het nemen van deze beslissing.

 

Rose-Anne de Haan


Comments

comments

Pin It on Pinterest

Shares
X