Een website moet het gewoon doen….

internet

Een website moet het gewoon doen….

 

Nieuw op onze website


Vandaag hebben we de eerste foto op onze website vernieuwd. Deze foto krijgt  iedereen te zien krijgt bij het openen van de website. Een kijkje in de kerk in Alkmaar.
Klik je op de groenige “lees meer” knop dan kom je uit bij een overzicht met alle gegevens van Alkmaar.  Iedere week komt er meer informatie bij. Een soort  vervolgverhaal. Het is dus de moeite waard om hier de komende tijd af en toe te kijken. De tentoonstellingscommissie vertelt iedere keer iets meer over de tentoonstelling. Het programma wordt stap voor stap bekend gemaakt.
Ook is hier een link te vinden naar de e-tickets, die te bestellen zijn. Want we hopen iedereen te zien in Alkmaar. !

Verbetering website

De afgelopen periode had onze website soms kuren. Bezoekers meldden dat ze een bericht niet konden ontvangen. Het leek een beetje op spoken. Want het bericht was er wel. Sommige mensen zagen het en andere mensen niet. De volgende dag kon je het bericht wel zien.

Het bleek afhankelijk te zijn van welke browser (Google Chroom, Mozilla Firefox, Microsoft Edge etc. ) men gebruikt. Nadat we dit hadden ontdekt en dus wisten waar het probleem lag, hebben we onze bouwer gevraagd dat probleem op te lossen.
En dat is gebeurd ! Als het goed is, doet onze website het nu weer. En zoniet dan horen we dat graag van je.
Want alle op- en aanmerkingen worden serieus genomen en bekeken.

tot ziens in Alkmaar.

 


Comments

comments

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Pin It on Pinterest

Shares
X