Wie ben ik?

Enkele weken geleden kreeg ik het verzoek om toe te treden tot het Quiltersgilde-blog-redactie-team. Effe denken dus of dat wel iets voor mij zou kunnen zijn?
Maar al snel was ik over de drempel en hier is dan mijn eerste bijdrage.

 

P1100370

Om te beginnen stel ik me even voor:
Mijn naam is Maria Teeuwe-Holtslag. Voor het Quiltersgilde ben ik de beursbouwer. Ik zorg er voor dat alle spullen vanuit het hoofdkantoor naar de diverse locaties gaan en bouw daar dan de stand op. Een leuke job die ik met veel plezier en toewijding doe.
20160407_125409
En vanaf vandaag dus ook zo af en toe een babbeltje op dit blog.
Mijn moeder heeft mij de liefde voor naald en draad bijgebracht. Een dag zonder naald en draad vind ik maar niks! Al vele jaren geniet ik van patchen en quilten. Meestal de traditionele methodes, maar soms een uitstapje naar de meer moderne technieken.
Omdat ik quilten en kwebbelen erg leuk vind, was een bijnaam snel gevonden; Quilt Quebbel.
Ik ben lid van twee quiltbees, de Movie Stars in Almere en de Lappenladies in Zeewolde. Elke twee weken een gezellig samenkomen om aan je eigen project te werken, maar ook elkaar stimuleren, enthousiasmeren en advies geven. Zo af en toe werken we samen aan één project of maken losse blokken voor elkaar. En samen bezoeken we ook tentoonstellingen, beurzen of een leuk winkeltje ergens in het land.
Ik ben 60 jaar en getrouwd met Leo. Wij hebben twee dochters, twee schoonzoons en twee prachtige kleindochters. We wonen met veel genoegen in Zeewolde, midden in Nederland.
Naast handwerken houd ik ook van lezen, kokkerellen, wandelen, fotograferen en zo vaak als mogelijk reizen met ons kemperke.
Groet en tot een volgende Quebbel.
Maria Teeuwe-Holtslag.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *