Bezoekers met een missie: Snuffelclinics

Bezoekers met een missie: Snuffelclinics

Vandaag waren er bezoekers met een missie bij ons op kantoor in Nijkerk. Het waren eigenaren van 11 quiltwinkels die adverteren in ons verenigingsblad Quiltnieuws. Samen met hen en nog een aantal anderen, die helaas niet aanwezig konden zijn, hebben zij een missie. Die delen ze met het Quiltersgilde. En die missie is: zo veel mogelijk mensen met quilten en patchworken kennis laten maken. Als je dan eenmaal eraan gesnuffeld hebt, ben je verkocht…….of besmet, ’t maar hoe je het bekijkt.

Door het hele land gaan “Snuffelclinics” georganiseerd worden. Al onze adverteerders die aan dit project meedoen gaan in hun winkel deze snuffelclinics geven.

 

 

Inge Schoonderwoerd geeft uitleg over de snuffelclinics

 

Druk gebrainstormd

De afgelopen maanden is er door verschillende partijen druk gebrainstormd over een educatie traject. En dan vooral gericht op “de-textielliefhebber-die-nog-niet-quilt”. Er is een lesbrief geschreven en een plan gemaakt. Winkels (onze adverteerders) zijn benaderd met de vraag of ze mee willen doen. Daar kwamen zeer positieve reacties op van zo’n 25 winkels!!

 

 

Er worden onderling suggesties en ideeën uitgewisseld

 

Vandaag waren er 11 eigenaren van die winkels in Nijkerk om de puntjes op de i te zetten en tot een concreet concept te komen. En we zijn eruit gekomen. Wat een positieve energie krijg je hiervan! Zo’n enthousiaste groep mensen bij elkaar.

 

 

We gaan van start

Er wordt een flyer gedrukt en de lesbrief moet nog wat verfijnd worden en dan gaan we binnenkort beginnen. Het is de bedoeling dat we na de Patchwork & Quiltdagen in Rijswijk van start gaan. Daar zullen we de flyer voor het eerst presenteren in onze infostand. Er is nog een boel werk te verzetten, maar dat gaat ons wel lukken. We hebben er allemaal reuze veel zin in!!

 

 

hou deze vlinder in de gaten!

 

Doe ook mee!

Als je eigenaar bent van een quiltwinkel en nog niet gereageerd hebt is het niet te laat.

Stuur een mail naar: inge.schoonderwoerd@quiltersgilde.nl

Om meer informatie te ontvangen over adverteren in Quiltnieuws stuur een mail naar: gerda.hoogland@quiltersgilde.nl

 

Rose-Anne de Haan


Comments

comments

Pin It on Pinterest

Shares
X