Textiel Plus Festival – ONLINE

Het Textiel Plus Festival gaat door!!! ONLINE

Alles op gebied van textiel en handwerk, maar dan ONLINE! Webshops, workshops, demonstraties, lezingen, show&tells en nog veel meer…
Van 10.00 tot 17.00 uur heb je toegang tot het complete programma, incl. chatfuncties en livestreams. Maar ook buiten deze tijden kun je naar hartenlust shoppen en vooraf opgenomen instructievideo’s bekijken. Wij zijn dit jaar dus dag én nacht geopend

Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van het Textiel Plus Festival ONLINE en de ontwikkeling van de website www.textielplusfestival-online.nl. De site kan van 12 t/m 14 november 2020 bezocht worden.

De eerste inzendingen voor de wedstrijd zijn al te bekijken op  de site van textielplus .

Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur heb je toegang tot het complete programma, incl. chatfuncties en livestreams. Maar ook buiten deze tijden kun je naar hartenlust shoppen en instructievideo’s bekijken. Wij zijn dit jaar dus dag én nacht geopend!

Vooraf koop je voor een klein prijsje een ticket om toegang te krijgen tot de site. Vanaf 1 november kun je via de webshop op deze site al een ticket kopen. Na betaling ontvang je direct een mail met een link, waarmee je zelf je eigen persoonlijke wachtwoord kunt instellen. Daarna kun je vanaf 12 november 10.00 uur inloggen met je e-mailadres en het wachtwoord en heb je toegang tot het Textiel Plus Festival ONLINE. Wij adviseren iedereen om voor opening van het festival een ticket te kopen en een wachtwoord aan te maken, zodat wij je direct kunnen helpen, mocht dat nodig zijn.

De deelnemers van de online-editie, krijgen allemaal een eigen pagina met uitgebreide informatie over zichzelf, de winkel, de materialen, producten etc. Al je favoriete winkels en ateliers, overzichtelijk bij elkaar! Je kunt heerlijk inkopen doen bij de webshops die jij hebt uitgekozen. Via de chatfunctie kun je kennis maken, vragen stellen of gewoon even gezellig bijkletsen.

Naast de verkoop van materialen wordt er een uitgebreid programma samengesteld van workshops, demonstraties, lezingen en show&tells en wat er allemaal nog meer mogelijk is. Deels bestaat dit programma uit vooraf opgenomen (instructie)video’s, deels wordt live uitgezonden.

Exposities en kunst kun je helaas niet optimaal beleven via een beeldscherm. Kunstenaars geven daarom andere interessante en originele invullingen aan hun deelname. Bijvoorbeeld met een virtuele rondleiding door hun atelier of door te vertellen over de kunst, de totstandkoming, toegepaste technieken en inspiratiebronnen.

Via www.textielplusfestival.nl brengen we je op de hoogte van de deelnemers en het programma.

Met een bezoek aan het Textiel Plus Festival ONLINE, help je ons en onze deelnemers en draag je bij aan het voortbestaan van het festival!