Horst – Museum de Kantfabriek; Expositie HULDE

 

Als gevolg van de nieuwe Corona maatregelen is het museum tijdelijk gesloten. Bekijk de website voor de geldende openingsdata en -tijden.  

Expositie HULDE

 

Museum de Kantfabriek presenteert ‘HULDE’ van 25 oktober t/m 18 april 2021 een indrukwekkende overzichtstentoonstelling van het werk van Mieke Werners.

Mieke Werners (1943) is afgestudeerd aan de Rietveldacademie. Haar werk krijgt steeds meer waardering door de manier waarop zij textiele handwerken als kunstvorm op een hoger plan brengt. Het maakt duidelijk dat textiel dicht bij de mens ligt. Het heeft met onze huid te maken.

HULDE
De titel ‘HULDE’ verwijst naar een van haar laatste projecten, waarbij zij een levensecht eerbetoon geeft aan ‘de hand’ als schepper en als getuigenis. Handen vertellen het verhaal over de persoon, de eigenaar van de hand.
Voor meer informatie zie https://www.museumdekantfabriek.nl/ontdek-ons/wisselexposities/hulde/

U bent van harte welkom op zaterdagen en zondagen van 13.00 tot 17.00 uur. Voor uw veiligheid hanteren wij de laatste corona regels.

Het is mogelijk dat we ook andere dagen opengaan. Kijk daarom voor de actuele openingstijden en voor een reservering op www.museumdekantfabriek.nl