Sneak Peak Mini Quilt voor Tentoonstelling Miniatuurquilts

Sneak Peak Mini Quilt voor Tentoonstelling Miniatuurquilts

Dit wordt mijn inzending voor de Tentoonstelling Miniatuurquilts 2017. Precies de goede maat, misschien een millimetertje te veel! Ik hoop dat Wilma niet te streng zal zijn! Het is een kompas ster. Hij is al een poosje af en nu ga ik hem afwerken om straks te kunnen “hangen”. Ik heb de ster op de naaimachine gemaakt en dat is heel goed mogelijk, aangezien alle naden recht lopen.

 

 

 

Met een superhandige mal, speciaal voor hem of haar, die graag op de naaimachine naait. Ikke dus!

 

 

Het was meer snijwerk dan naaiwerk en erg leuk om te doen.

 

Mijn kompas houdt mij op koers en dat is in dit geval richting Dalfsen op 30, 31 maart en 1 april.

KLIK voor alle informatie over de Tentoonstelling Miniatuurquilts.

 

Quilts kunnen opgestuurd worden tussen tussen 13 februari en 16 maart 2017 naar : Wilma Tackenkamp, Archimedeslaan 28, 1433 MG Kudelstaart.

 

Hoever zijn jullie met je quiltjes? We rekenen op veel inzendingen!

 

Groet, Marina.


Comments

comments

Pin It on Pinterest

Shares
X