Gezocht regio Amsterdam-Noord e.o.

Is er een quilt-bee in Amsterdam-Noord, Landsmeer of Zaandam

E-mail: jokeoostdijck@gmail.com
Datum: 08-05-2014
Textile Artist
Hello everyone, I have just moved to Amsterdam after living in Engeland for nearly most of my life and now I am trying to find a quilter or quilters. In my omgeving. I am a Textile artist and love to quilt and would like to join some likeminded persons either to start a little groep to meet once a week.or so. Ik kan ook lesgeven aan mensen die graag willen leren om te quilten. I am a multyculty artist as I do silkscreenprinting and beading en quilting. Ik hoop dat er iemand in mijn buurt woont waarmee we gezellig kunnen samenwerken. Ik vind quilten een van de beste bezigheden,het kalmeert,brengt je op ideeën en houdt je hersenen bezig.ik hoop dat ik gauw contact krijg met een lid van een quiltgroep. Hartelijk dank for jullie aandacht tot ziens , Met hartelijke groetjes, Emmie Tasker van Dam
E-mail: Emsdesigns@sky.com
Datum: 22-04-2014
Bee-groep Drachten

Samen met een vriendin willen we graag vanaf september starten met een bee-groep op de maandag. In de omgeving van Drachten. En dat 1 keer in de maand Graag een reactie.

E-mail: Djoekie.witteveen@gmail.com
Datum: 16-04-2014
Quiltgroep in Valkenswaard
Woon je in Valkenswaard of omgeving? Ben je op zoek naar een gezellige quiltgroep? Onder het genot van koffie / thee met wat lekkers wordt elke eerste dinsdagmiddag van de maand heel wat afgekletst en gequilt. Meld je aan bij de 'Quiltsterretjes'. voor meer info mail ruiter.ajm@kpnmail.nl
E-mail: ruiter.ajm@kpnmail.nl
Datum: 26-03-2014
Quiltbee in Apeldoorn
Wij hebben nog plaats voor gezellige, enthousiaste quilters. Wij komen elke maand een middag bij elkaar en werken aan ons eigen project of doen iets gezamenlijks. Kom je uit Apeldoorn of omgeving, van harte welkom!
E-mail: grada.berenschot@gmail.com
Datum: 12-03-2014
image.jpg
Open Huis
Quiltvereniging "De Lingelappers"houd woensdag 26 maart Open Huis. Tijdens deze open huis is er een Show en Tell van leden en is quiltwinkel Gelrebloem met een stand van 6 meter aan quiltstofjes en benodigdheden aanwezig. Kom gerust kennis maken met onze vereniging en laat u verleiden door Gelrebloem samen met uw quiltvriend of vriendinnen tijdens deze gezellige ochtend of avond. Open Huis is 's ochtends van 9.30 uur tot 12.00 uur, en 's avonds van 19.30 uur tot 22.00 uur. In wijkgebouw De Heul, Nieuwe Hoven 141, 4205 BC, Gorinchem.
E-mail: jomo@hetnet.nl
Datum: 28-02-2014
lingelappers 199.jpg

Quiltersgilde

Welkom op de site van het Quiltersgilde. Deze site is speciaal gemaakt voor alle quilters van Nederland. Traditionele quilters en art-quilters vinden hier inspiratie en contacten.