Quiltbee in Drunen is gestart

QuiltBee - Quiltgroep Drunen is gestart op 4 maart 2015. 
Op maandag 30 maart 2015 hadden we onze eerste bijeenkomst.
We komen om de 3 weken bij elkaar. De ene keer op maandagmiddag (oneven weken) en de andere keer op donderdagmiddag (even weken). Lijkt het je leuk om samen met andere quiltsters gezellig samen te komen om over onze hobby te kletsen, te quilten en incidenteel samen aan een project te werken ? Dan nodig ik je uit om lid te worden.

Tijd: 13.30 - 16.00 uur 
Kosten: € 2,50 per keer

 

We hebben ook een groep(je) op facebook https://www.facebook.com/groups/quiltbeedrunen/

E-mail: quiltbeedrunen@outlook.com
Datum: 13-03-2015
Quiltbee Kerkrade

Door verhuizing en ziekte zijn er wat lege plekken.

Elke laatste maandag van de maand van 9.30 tot 12.30 en elke tweede dinsdag van de maand van 19.30 tot 22.30.

 

Interesse ?: stuur een mailtje of kom eens vrijblijvend kijken.

Kosten zijn €3,25 per keer.

Adres: St. Pieterstraat 289, Kerkrade

 

 

E-mail: toos.claessen@home.nl
Datum: 01-03-2015
Bee Goeree-Overflakkee
Wie heeft er zin om mee te doen met een nieuwe op te zetten Bee op Goeree Overflakkee?Het lijkt me leuk om ong 1 x per maand bij elkaar te komen. Gezellig quilten, elkaar helpen waar mogelijk,ideeën uitwisselen en met elkaar veel plezier te hebben.Heb je hier ook zin in stuur dan even een mailtje naar pmjtroost@hotmail.com.Wacht met spanning af.Els Verpoort
E-mail: pmjtroost@hotmail.com
Datum: 01-01-2015
Quiltbee - omgeving Delft

Ik zou graag in contact willen komen met quiltsters uit Delft en omgeving die zin hebben in het opzetten van een gezellige quiltbee eens in de 2 of 3 weken. Ik ben zelf, in ieder geval doordeweeks niet in het bezit van een auto, vandaar dat ik deze bee niet te ver weg van mijn huis wil. Ik quilt nu al met 3 dames, maar de frequentie is onregelmatig, is zou het graag wat regelmatiger hebben. Dus dames, meld je aan bij mij en we maken er een gezellige en leerzame boel van. Ervaring of geen ervaring maakt niet uit. Dag maakt niet uit, maar liefst wel in de ochtend. Meld je aan bij: berkelwil@ziggo.nl Wil van Berkel

E-mail: webmaster@quiltersgilde.nl
Datum: 09-12-2014
Quiltsters gezocht - omgeving Aalten

Woon sinds deze zomer in Aalten en ben op zoek naar mede quiltsters om evt. een bee opgezetten. Ben nog geen ervaren quiltster.

E-mail: Riwi.lammertink@yahoo.com
Datum: 03-12-2014

Quiltersgilde

Welkom op de site van het Quiltersgilde. Deze site is speciaal gemaakt voor alle quilters van Nederland. Traditionele quilters en art-quilters vinden hier inspiratie en contacten.