Quiltbee Zoetermeer e.o.
Zijn er dames in Zoetermeer en omstreken die 1x in de maand bij elkaar willen komen, om samen gezellig ideeen uit te wisselen en werken aan je eigen project of samen iets te doen.
E-mail: ellen.kierdorff@gmail.com
Datum: 04-11-2014
Dear Jane Bee
Ik wil graag een Dear Jane inloopmiddag cq ochtend starten in 's-Hertogenbosch... Heb je belangstelling, bel 06 2243477 of stuur een mail naar marijke-leenders@live.nl
E-mail: marijke-leenders@live.nl
Datum: 20-10-2014
Nieuwe Quiltbee omgeving Zoeterwoude

Wij willen een Quiltbee starten in de omgeving van Zoeterwoude ( Leiden ). Om 1x in de maand bij elkaar te komen . Wie heeft er zin ? jschenkeveld@casema.nl

E-mail: jschenkeveld@casema.nl
Datum: 15-10-2014
Quiltbee Schagerbrug
Hallo quiltsters. Wij hebben sinds een jaar een quiltbee opgezet in Schagerbrug en omgeving, onze groep bestaat nu uit 5 dames, en wij zouden het leuk vinden om onze groep nog iets verder uit te breiden met meer dames. Wij komen 1 x in de twee weken bij elkaar, en wordt er heel wat afgekletst. Wij wisselen iedere twee weken van persoon van waar we komen en dat is in de omgeving van schagen, schagerbrug en Callantsoog. Heb je intresse ? Dan kan je contact opnemen met Ietse van Kaam. Telefoon 0625046711.
E-mail: ietseq@outlook.com
Datum: 15-09-2014

Quiltersgilde

Welkom op de site van het Quiltersgilde. Deze site is speciaal gemaakt voor alle quilters van Nederland. Traditionele quilters en art-quilters vinden hier inspiratie en contacten.