Quiltbee Schagerbrug
Hallo quiltsters. Wij hebben sinds een jaar een quiltbee opgezet in Schagerbrug en omgeving, onze groep bestaat nu uit 5 dames, en wij zouden het leuk vinden om onze groep nog iets verder uit te breiden met meer dames. Wij komen 1 x in de twee weken bij elkaar, en wordt er heel wat afgekletst. Wij wisselen iedere twee weken van persoon van waar we komen en dat is in de omgeving van schagen, schagerbrug en Callantsoog. Heb je intresse ? Dan kan je contact opnemen met Ietse van Kaam. Telefoon 0625046711.
E-mail: ietseq@outlook.com
Datum: 15-09-2014
Gezocht regio Amsterdam-Noord e.o.

Is er een quilt-bee in Amsterdam-Noord, Landsmeer of Zaandam

E-mail: jokeoostdijck@gmail.com
Datum: 08-05-2014
Textile Artist
Hello everyone, I have just moved to Amsterdam after living in Engeland for nearly most of my life and now I am trying to find a quilter or quilters. In my omgeving. I am a Textile artist and love to quilt and would like to join some likeminded persons either to start a little groep to meet once a week.or so. Ik kan ook lesgeven aan mensen die graag willen leren om te quilten. I am a multyculty artist as I do silkscreenprinting and beading en quilting. Ik hoop dat er iemand in mijn buurt woont waarmee we gezellig kunnen samenwerken. Ik vind quilten een van de beste bezigheden,het kalmeert,brengt je op ideeën en houdt je hersenen bezig.ik hoop dat ik gauw contact krijg met een lid van een quiltgroep. Hartelijk dank for jullie aandacht tot ziens , Met hartelijke groetjes, Emmie Tasker van Dam
E-mail: Emsdesigns@sky.com
Datum: 22-04-2014
Bee-groep Drachten

Samen met een vriendin willen we graag vanaf september starten met een bee-groep op de maandag. In de omgeving van Drachten. En dat 1 keer in de maand Graag een reactie.

E-mail: Djoekie.witteveen@gmail.com
Datum: 16-04-2014

Quiltersgilde

Welkom op de site van het Quiltersgilde. Deze site is speciaal gemaakt voor alle quilters van Nederland. Traditionele quilters en art-quilters vinden hier inspiratie en contacten.