European Quilt Association

Europese Quilt Association (EQA) is de overkoepelende organisatie van verschillende Europese quiltgroepen net als het Quiltersgilde. De EQA is in 1989 opgericht en bestaat op dit moment uit 18 nationale gildes. Zij werken op Europees niveau samen om patchwork en quilten te promoten, en kennis hierover te delen.

Ieder jaar is er een tentoonstelling , waarvoor ieder land 16 quiltjes instuurt. Deze quiltjes zijn voor het eerst te zien tijdens het Festival of Quilts in Birmingham. Daarna gaan de quiltjes  op rondreis langs de deelnemende landen. In Nederland zijn deze quiltjes te zien tijdens de Tentoonstelling van Miniatuurquilts in het voorjaar.


 

De uitdaging voor 2017

Maak een quiltje  “Geïnspireerd op het quiltblok New York Beauty”. Een uitdaging die veel mogelijkheden biedt. Alle 16 Nederlandse quiltjes zullen tijdens het Festival of Quilts in augustus 2017 in Birmingham te zien zijn!

download

Formaat 35 x 25 cm (landscape). Het volledige deelnameformulier met alle details en het inschrijfformulier kun je hier downloaden.

Het quiltje graag  uiterlijk 31 mei 2017 opsturen met het ingevulde inschrijfformulier.

eqa-inschrijfformulier-2017

Pin It on Pinterest

Shares
X